Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Κλασική, αγαπημένη κι αξεπέραστη πρόταση για κοκκινιστό μοσχαράκι με κριθαράκι και φέτα, με φανατικούς θαυμαστές και δυνητικούς οπαδούς!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε τα κομμάτια από μοσχάρι αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει και στην συνέχεια σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί, βάζουμε τη σάλτσα τομάτας με τα υπόλοιπα μυρωδικά και τη βράζουμε με το μοσχάρι. Μόλις το κρέας είναι έτοιμο, το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το κριθαράκι βράζοντάς το με τη σάλτσα. Μόλις γίνει το κριθαράκι επαναφέρουμε το κρέας στην κατσαρόλα. Σερβίρουμε στο πιάτο και για τελείωμα ρίχνουμε την τριμμένη φέτα και λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού