Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσένα ότι για να κάνεις... θαύματα στην κουζίνα, χρειάζεσαι τα καλύτερα υλικά!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο παρασκευάζουμε τα προϊόντα της σειράς Professional όπως ακριβώς θα το έκανες κι εσύ: μόνο με φυσικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, ακολουθώντας μία χρονοβόρα διαδικασία παρασκευής εξαιρετικής ακρίβειας και με μεγάλο πάθος.

Aπλά δες την ετικέτα: δεν υπάρχει κανένα συστατικό λιγότερο, κανένα περισσότερο! Κανένα τεχνητό συστατικό, κανένα συντηρητικό, παρά μόνον οι καλύτερες πρώτες ύλες.

Γι’ αυτό, δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση αξιοπιστίας και γνησιότητας από αυτή.

Η προετοιμασία για τις βάσεις σάλτσας Fond είναι απλή, αλλά άκρως προσεκτική!  Ξεκινά με πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας (πουλερικά, βοοειδή, ψαρικά), μυρωδικά που έχουμε συλλέξει με το χέρι, αλλά και προσεκτικά διαλεγμένα λαχανικά. Στόχος όλων όσων εργαζόμαστε στην Knorr είναι να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ 100% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για την προετοιμασία της σειράς Knorr Professional. Στη συνέχεια, οι σεφ μας σοτάρουν τις πρώτες ύλες στην ιδανική ένταση για καλύτερη γεύση. Το επόμενο στάδιο παραγωγικής διαδικασίας είναι η προσθήκη του ζωμού και το αργό μαγείρεμά του κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και για 14 ώρες. Προκειμένου να πετύχουμε ανώτερο γευστικό αποτέλεσμα, συμπυκνώνουμε κατά ένα τρίτο τον ζωμό.