Με την υπογραφή του Executive Chef και Knorr Ambassador, Γιώργου Στυλιανουδάκη λανσαρίστηκαν οι ζωμοί Knorr Professional, ενώ ο ίδιος μας συστήνεται κάπως έτσι:  «Η μαγειρική και η δια βίου μάθηση σε ό,τι την αφορά, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον, ενώ μετά από επαγγελματική πορεία σε εστιατόριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Miami, Ισπανία, Δανία, Γαλλία καθώς και ξενοδοχεία 5*) έχω πλέον διαμορφώσει ένα μαγειρικό στυλ που βασίζεται σε «υψηλές τεχνικές» που δουλεύουν κορυφαία εστιατόρια στον κόσμο. Ωστόσο, η βάση της κουζίνας μου ήταν και είναι ο γαστρονομικός πλούτος της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Κρήτης.

Το μεγάλο μου στοίχημα ήταν να δημιουργήσω με πολλή αγάπη και σεβασμό μια νέα κουζίνα που θα βασίζεται στα καλύτερα προϊόντα της κρητικής γης. Με σύμμαχο λοιπόν τις κατάλληλες τεχνικές, αναδιαμόρφωσα γεύσεις ριζωμένες βαθιά στο παρελθόν και τις προσάρμοσα στα πρότυπα της μοντέρνας γαστρονομίας.

Πηγή έμπνευσης μου η ίδια η φύση που, επιβλητική και τέλεια, συνδυάζει όλα όσα θέλουμε να φτάσουμε… Χρώματα, αρώματα, υφές και διατροφικές συνήθειες από διαφορετικούς τόπους είναι η βάση της δημιουργικότητάς μου. Η μαγειρική εξάλλου δεν είναι ένα απλό επάγγελμα, είναι τέχνη και ως γνωστόν δεν υπάρχει τέχνη χωρίς φαντασία. Ο μόνος τρόπος να δημιουργήσεις νέες γεύσεις και νέους συνδυασμούς είναι να συνδυάσεις φαντασία, αφοσίωση και πηγαίο πάθος!

Όλα αυτά που σκέφτομαι σαν εικόνες τα αποτυπώνω στα πιάτα μου χρησιμοποιώντας πάντα εκλεκτά υλικά από τον τόπο μας, δημιουργώντας τις ανάλογες ισορροπίες μεταξύ αισθητικής και γεύσης. Η φυσικότητα των συστατικών είναι για μένα αδιαπραγμάτευτη αρχή,  όπως και η νέα κατηγορία Knorr Professional με ζωμούς Gel και βάσεις σάλτσας, τα γνωστά Fonds ειδικά για επαγγελματίες Chef, που δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσω υψηλής ποιότητας πιάτα με αυτές τις βάσεις, ακριβώς όπως θα έφτιαχνα και εγώ στο εστιατόριό μου.»

Γιώργος Στυλιανουδάκης