Tην Τετάρτη 08/03/2017, η Unilever Food Solutions διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη, ένα εξειδικευμένο σεμινάριο αφιερωμένο στους Κλασικούς Ζωμούς, τα Gel και τα Fonds. Ο Executive Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης μας εξήγησε σε τι διαφέρουν, γιατί μας ωφελούν και ποιοι είναι αυτοί οι μυστικοί συνδυασμοί που εγγυώνται την τέλεια γεύση.

Οι 40 προσκεκλημένοι ήταν chef & επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης από όλη τη Β. Ελλάδα που είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς να επιλέγουν το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με την κάθε παρασκευή, καθώς και πώς να τα χειρίζονται για να έχουν σταθερή ποιότητα & απόδοση.

Το Σάββατο 01/04/2017, η Unilever Food Solutions σε συνεργασία με τον ειδικό συνεργάτη της στη Ρόδο, Caterplus, διοργάνωσε εξειδικευμένο σεμινάριο υπό τον τίτλο «Modern Taste Drivers». Σε αυτό, συμμετείχαν 80 chef & επιχειρηματίες μαζικής εστίασης της Ρόδου. Ο Executive Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης ασχολήθηκε ξεχωριστά με τα μενού όλων όσοι το παρακολούθησαν, δίνοντάς τους ξεχωριστές ιδέες και λύσεις για να απογειώσουν τη γεύση των πιάτων τους με χαμηλό κόστος και σταθερά άριστη ποιότητα. 

Μία ακόμα ενέργεια που δημιουργήθηκε από σεφ για σεφ!

Σεμινάρια με τον Executive Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη

01:59