Τα πιο γιορτινά τραπέζια του χρόνου, η στιγμή που όλοι είναι ευτυχισμένοι και ανταλλάσσουν δώρα και ευχές. Τα ξεχωριστά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πώς μπορούν να μην είναι διακοσμημένα με εξίσου ξεχωριστό τρόπο; Πάρτε μολύβι και χαρτί και φτιάξτε τη δική σας λίστα με ιδέες διακόσμησης!

ΤΗΕ XMAS TABLE LIST 

1. Φουλ του Καρό!

Ντύστε τα τραπέζια με καρό τραπεζομάντηλα και ράνερ, και δημιουργήστε την πιο ζεστή υποδοχή για τα πιάτα σας. 

2. Παίξτε με τα χρώματα!

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο κόκκινα, πράσινα και χρυσά; Βάλτε στην παλέτα σας μαύρο, λευκό, μεταλλικό, ασημί ή και ροζ. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να μην το παρακάνετε με τους συνδυασμούς. 

3. Ποτέ χωρίς τη γιρλάντα σας!

Γιορτές χωρίς γιρλάντες είναι σαν δέντρο χωρίς λάμπες! Μπορείτε να τις κρεμάσετε, να τις κάνετε στεφάνι, να τις βάλετε γύρω από την είσοδο ή ακόμα και πάνω στο τραπέζι σας! 

4. Γιορτινές καρέκλες!

Μεταμορφώστε τις καρέκλες σας στο λεπτό με μια κόκκινη κορδέλα. Απλώς τη δένετε φιόγκο και γίνεται super γιορτινή! 

5. Μυρίζει υπέροχα…

Τι μυρίζει υπέροχα και δεν είναι το φαγητό σας; Είναι η υπέροχη διακόσμηση που θα φτιάξετε από πευκοβελόνες, πορτοκάλια με γαρύφαλλα και κανέλλα στο κέντρο του τραπεζιού. 

6. Προσοχή στο centerpiece!

Ο πρωταγωνιστής των τραπεζιών μπορεί να είναι ένα βάζο γεμάτο με στάχυα, αμύγδαλα, καρύδια, κουκουνάρια, γκι ή φωτάκια. Απλώς πρέπει να είναι στο κέντρο! 

7. Φωτάκια παντού!

Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε αυτή τη μαγική αίσθηση που χαρίζουν τα φωτάκια. Επιλέξτε τις ζεστές αποχρώσεις και φωτίστε τον χώρο σας με τη μαγεία τους.

8. Καθήστε παρακαλώ!

Σχηματίστε ένα δέντρο με τις πετσέτες σας και γράψτε το reserved σας όχι στο κλασικό ταμπελάκι, αλλά σε ένα κομμάτι ξύλο ή ακόμα και σε μία μπάλα!  

9. Glitter all the way!

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Είναι το glitter και μπορεί να υπάρχει παντού στα γιορτινά σας τραπέζια. Ρίξτε χρυσόσκονη, βάψτε χρυσά τα κουκουνάρια, επιλέξτε χρυσά πιάτα... Ό,τι και να κάνετε, θα λάμπετε! 

10. Η συντροφιά των κεριών

Πόσα κηροπήγια χωράνε σε ένα τραπέζι; Όσα θέλετε εσείς! Μάλιστα μπορείτε να τοποθετήσετε κατά μήκος του τραπεζιού διαφορετικά ψηλά κηροπήγια που έχετε ώστε να δημιουργήσετε μία σειρά από ανισοϋψή κεριά.

Ακολουθήστε τη λίστα με τις ιδέες, αλλά πάνω από όλα αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι είναι Χριστούγεννα και όλοι θέλουν να ζήσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Τι καλύτερο λοιπόν από το να το ζήσουν στην επιχείρησή σας;