Menu
1. Pick partners with the right delivery processes

1. Επιλέξτε και εκπαιδεύστε αντίστοιχα τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την υπηρεσία σας

Οι άνθρωποι που παραδίδουν το delivery είναι μέρος της εικόνας της υπηρεσίας σας. Η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού και οι τακτικοί έλεγχοι στη διαδικασία είναι σημαντικοί.

Ερωτήματα όπως πόσο χρόνο χρειάζεται μια παραγγελία από τη λήψη μέχρι την παράδοση, ποια είναι η εικόνα του πιάτου σας όταν φτάνει στον πελάτη σας, ποια είναι η διαδικασία ανάμεσα στο μεταφορέα και τον πελάτη σας, είναι σημαντικά.

2. Ensure high food packaging integrity

2. Διατηρείτε τις συσκευασίες ακέραιες

Η παράδοση φαγητού σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, επηρεάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των γευμάτων που παραδίδετε.

Χρησιμοποιήστε σταθερά ποιοτικά συστατικά όπως Hellmann's Μαγιονέζα Real, Hellmann's Caesar Dressing, Hellmann's Μπάρμπεκιου, Knorr Κινόα με Τομάτα, Καρότα, Ελιές και Κάπαρη και πρακτικές συσκευασίες τροφίμων καλής ποιότητας όπως παχύτερα, βιοδιασπώμενα υλικά που μπορούν να διατηρήσουν τα υγρά τρόφιμα σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι σημαντικό να φροντίσετε να χρησιμοποιούνται θερμομονωτικές τσάντες για να διατηρείται το φαγητό σας ζεστό και φρέσκο κατά την παράδοση.

3. Use long-lasting ingredients to avoid spoilage

3. Χρησιμοποιείτε υλικά που αντέχουν για να αποφύγετε την αλλοίωση

Σκεφτείτε να είχατε μια σειρά πιάτων που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για delivery. Mπορείτε να χρησιμοποιείτε συστατικά που προσφέρουν ένταση σε γεύση και άρωμα όπως για παράδειγμα Knorr Μυρωδικά Primerba και Dressings όπως η Hellmann's Vinegraite citrus.

4. Run inspections for consistent, optimal food safety

4. Πραγματοποιείτε συχνούς ελέγχους για τη συνεχή και βέλτιστη ασφάλεια των τροφίμων.

Η ασφάλεια των τροφίμων και η ποιότητα των πιάτων σας είναι προαπαιτούμενο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αντίστοιχα.

Προσλαμβάνετε προσωπικό που είναι αρμόδιο για τη διενέργεια ποιοτικών ελέγχων ή εκπαιδεύστε την υπάρχουσα ομάδα σας μέσα από πιστοποιημένο σεμινάριο διαχείρισης τροφίμων για να διασφαλίσετε ότι πληρούνται τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

5. Make the use of sanitisers, gloves and hairnet compulsory

5. Χρησιμοποιείτε απολυμαντικά, γάντια και δίχτυ μαλλιών υποχρεωτικά.

Η διατήρηση της καθαριότητας σε μια κουζίνα είναι το πρώτο βήμα όσον αφορά τη συντήρηση της καλής ασφάλειας των τροφίμων. Απλές πρακτικές όπως να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών, γάντια και δίχτυ μαλλιών μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε πινακίδες στις τουαλέτες για να θυμίζουν στους υπαλλήλους να πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι μετά από κάθε επίσκεψη.

Όλοι αυτοί είναι οικονομικοί και απλοί τρόποι για να προστατέψετε τα τρόφιμά σας .

Το καλό delivery ξεκινά με τα σωστά υλικά.

Επιλέγετε συστατικά σταθερά υψηλής ποιότητας κατά την προετοιμασία του φαγητού για delivery. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα της Unilever Food Solutions για να ξεκινήσετε!

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

 

 

Συμβουλές από ένα σεφ