Ο κόσμος της μαγειρικής δεν έχει σύνορα. Στις μέρες μας, οι τοπικές κουζίνες δεν μένουν στάσιμες, αλλά εκσυγχρονίζονται, υιοθετώντας και ανταλλάσσοντας στοιχεία και συνταγές από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Σαν ένα διεθνές «φεστιβάλ» γεύσεων όπου όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τα πάντα.

Ήρθε η στιγμή να δώσετε στο μενού σας έναν κοσμοπολίτικο αέρα. Γιατί πολύ απλά το κοινό έχει απαιτήσεις. Μαθαίνει νέες λέξεις στις εκπομπές μαγειρικής, ανακαλύπτει άγνωστα πιάτα στα social media, ψάχνει στο internet για τις πιο ιδιαίτερες συνταγές και βρίσκει υλικά που ούτε καν ήξερε ότι υπήρχαν. Γι’ αυτό και πλέον δεν του αρκούν τα απλά, παραδοσιακά πιάτα. Απαιτεί από τους chef να ξέρουν και να δοκιμάζουν τα πάντα από τις κουζίνες όλου του κόσμου.

Γαλλική, ιταλική, κινέζικη, ιαπωνική, σκανδιναβική ή ισπανική κουζίνα; Δεν έχει σημασία! Αφού το μόνο που χρειάζεται ένας ικανός chef για να δημιουργήσει είναι: φαντασία, έμπνευση, τα κατάλληλα υλικά και φυσικά πρωτότυπες ιδέες!

Οι κουζίνες του κόσμου έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και ο κόσμος έχει ανοίξει τους ορίζοντές του. Γι’ αυτό και δεν έχει πλέον όρια στη γεύση του. Οι πελάτες ανυπομονούν να δοκιμάσουν πρωτότυπες προτάσεις και ανταμείβουν όσους chef τολμούν να ενώσουν συνταγές από κάθε γωνιά της γης και να τις απογειώσουν δημιουργώντας ανατρεπτικά πιάτα.

Ας «στρώσουμε» λοιπόν μαζί ένα τεράστιο τραπέζι που ενώνει τις κουζίνες του κόσμου σε ένα φεστιβάλ γευστικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Το ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου ξεκινάει!