Όταν έχεις ανακαλύψει τη συνταγή για τις καλύτερες δημιουργίες με τσάι, τότε το μόνο που λείπει είναι να επιλέξεις και τους καλύτερους συνεργάτες! Και το Lipton τα κατάφερε! Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με την Tea Sommelier Mariëlla Erkens και τους κορυφαίους bartenders: Γιάννη Κοροβέση, Γιάννη Κέδε, Γιώργο Δενδράκη, Teo Σπυρόπουλο & Δημήτρη Καντιμήρη. Ας τους γνωρίσουμε!

Η Mariëlla Erkens ζει στο Άμστερνταμ. Έχει εργαστεί ως καλλιτέχνης, art director, αεροσυνοδός και chef, ενώ διαθέτει δικό της εστιατόριο στη Βραζιλία. Σπούδασε Tea Sommelier στο International Academy of Tea and Coffee και πολύ σύντομα συνειδητοποίησε, ότι υπάρχουν αμέτρητα μυστικά για το τσάι. Πολύ περισσότερα από όσα υπάρχουν στο κρασί. Αγαπάει να ανακαλύπτει νέους συνδυασμούς γεύσης και συνταγές.

Ο Γιάννης Κοροβέσης είναι βραβευμένος, δημιουργικός και καταξιωμένος Bartender/Mixologist, Bar Consultant και αρθρογράφος με πολυετή εμπειρία και με μοναδικές δημιουργίες cocktail στο ενεργητικό του. Διδάσκει bartending, δεν σταματάει να δημιουργεί και να προσφέρει ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις στα πιο διάσημα bar της Αθήνας. Εμπνέεται από… παντού, αλλά κυρίως από τη γαστρονομία.

Οι διάσημοι bartenders, ambassadors του Plateanum Mix Γιάννης Κέδες, Γιώργος Δενδράκης, Teo Σπυρόπουλος & Δημήτρης Καντιμήρης προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία πίσω από… την μπάρα, εξειδικευμένες γνώσεις στα cocktails και δεν σταματάνε να αναζητούν και να δημιουργούν νέες συνταγές με τα πιο ψαγμένα υλικά.

Εκεί όπου η ποιότητα συναντάει την έμπνευση και οι πιο στοχευμένες συνεργασίες το τσάι Lipton, γεννήθηκε η premium εμπειρία Lipton Plateanum Mix!

Ό,τι γνωρίζατε για το τσάι άλλαξε. Ανακαλύψτε το!