Ξεκίνησε ως workshop, αλλά κατέληξε να γίνει ένα πραγματικό case study για την εγχώρια αγορά. Το Tea Workshop, που διοργάνωσε η Unilever Food Solutions για το brand Lipton πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2016, στο bar Noel στο κέντρο της Αθήνας και δεν ήταν ένα απλό workshop. Λειτούργησε ως ένα μυσταγωγικό ταξίδι στον εκλεκτό κόσμο του τσαγιού και πιο συγκεκριμένα στην επαγγελματική σειρά τσαγιού Lipton. Κεντρικό πρόσωπο και highlight αποτέλεσε η προσκεκλημένη παγκοσμίου φήμης Tea sommelier Mariëlla Erkens, η οποία πρόσφερε ένα αποκλειστικό masterclass για το ρόφημα τσάι, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, τις διαφορές στις ποικιλίες, τις τεχνικές προετοιμασίας και βέβαια για τη σημασία του στην παρασκευή των cocktails και των smoothies.

Την ίδια στιγμή, 5 διάσημοι bartenders, ambassadors του Lipton Plateanum Mix έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν τις μοναδικές Cocktail & Smoothies δημιουργίες τους που είχαν ως έμπνευση και βάση τις premium πυραμίδες τσαγιού Lipton, οι οποίες διεύρυναν τις διαθέσιμες προτάσεις του Lipton Plateanum Mix.

Τα στελέχη της Unilever Food Solutions μοιράστηκαν όλα τα μυστικά και τις καινοτομίες της επαγγελματικής σειράς Lipton, και μάλιστα παρουσίασαν τη νέα κούπα Lipton με την οποία μπορεί κανείς να πιεί τσάι αγκαλιάζοντάς την και από τις δύο πλευρές. Όλοι οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν τις μοναδικές δημιουργίες Lipton και περιμένουν τη συνέχεια που αναμένεται ακόμα πιο απολαυσTEAκή!

Ένα Tea workshop, μα Tea Workshop!

04:16