Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι πελάτες αναζητούν ολοένα και περισσότερο ιδιαίτερες προτάσεις που θα ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο τους. Είναι ενημερωμένοι, απαιτητικοί, open-minded, δεν έχουν ηλικία και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο: αναζητάνε τα πιο εκλεκτά συστατικά και ταυτόχρονα είναι έτοιμοι να επιβραβεύσουν την έμπνευση, την πρωτοτυπία, τη μοναδικότητα και τη συνολική ισορροπία μιας γευστικής πρότασης.

Πώς; Θα παραγγείλουν ακριβώς το ίδιο, θα έρθουν ξανά και ξανά στο café ή στο bar, που κατάφερε να τους ικανοποιήσει και θα χρησιμοποιήσουν το word of mouth για να το διαφημίσουν και στους φίλους τους. Κάπως έτσι λειτουργεί η κουλτούρα των cocktail. Ένα «σπορ» άκρως απαιτητικό, που προϋποθέτει διαρκή αναζήτηση, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, έμπνευση, διορατικότητα και σύγχρονες προτάσεις οι οποίες να αξιοποιούν γνώσεις, ταλέντα και παράδοση.  

Τι σχέση έχει το τσάι Lipton με τα cocktail; Άμεση! Αφού το τσάι Lipton βρίσκεται για ακόμα μία φορά αρκετά βήματα μπροστά από τις εξελίξεις και προσφέρει τις πιο up-to-date δημιουργίες cocktail & smoothies με το project Plateanum Mix.

Πρόκειται για ζεστές και κρύες προτάσεις με ή χωρίς αλκοόλ με μοναδικές συνταγές που εμπνεύστηκαν οι κορυφαίοι bartender της Ελλάδας με βάση τις premium πυραμίδες τσαγιού Lipton. Εκλεκτά συστατικά και εκρηκτικοί συνδυασμοί που εκπλήσσουν και προσφέρουν ένα πλούσιο, απολαυστικό γευστικό ταξίδι, πρωταγωνιστούν στην κούπα Lipton και περιμένουν τους πελάτες σας, για να τους ανταμείψουν για την επιλογή τους.

Για ακόμα μία φορά το Lipton αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν είναι απλώς… ακόμα ένα τσάι, αλλά πολλά περισσότερα.