Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλές από τις παλιές διατροφικές συνήθειες έχουν αλλάξει με νέες τάσεις να παίρνουν τη θέση τους. Ο κόσμος ενημερώνεται περισσότερο και προσπαθεί να έχει περισσότερο από ποτέ μία υγιεινή διατροφή. Έτσι, ακόμα κι όταν κάποιος επιλέξει το φαγητό εκτός σπιτιού, θέλει να είναι όσο γίνεται πιο σίγουρος ότι το πιάτο που παραγγέλνει, ανεξάρτητα αν έχει πολλές ή λίγες θερμίδες κι αν πρόκειται για street food ή όχι, είναι φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά.

Σήμερα, λοιπόν, οι καταναλωτές του φαγητού αγαπούν κι εμπιστεύονται τα μεγάλα brands που τηρούν υψηλά standards ποιότητας και γεύσης. Ένα απ’ αυτά είναι φυσικά η Hellmann’s!

Η Hellmann’s, για περισσότερο από 100 χρόνια, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά της μαγιονέζας. Στην Ελλάδα, σε πρόσφατη έρευνα της Unilever, η γεύση της μαγιονέζας Hellmann’s ψηφίστηκε ως η νούμερο 1 από τους καταναλωτές της χώρας! Αυτή η κληρονομιά επιτρέπει στη Hellmann’s να εμπλουτίζει διαρκώς την προϊοντική της γκάμα με νέες προτάσεις, για να ικανοποιεί καθημερινά τους πελάτες σας. Με αυτό τον τρόπο, έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της ποιοτικής και γευστικής απόλαυσης.

hellmanns1

Πέρα, όμως, από την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, η Hellmann’s είναι δίπλα σε εσάς, τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, με συμβουλές, προτάσεις ξεχωριστών μενού και συνταγές, ακούγοντας τις ανάγκες σας και αναπτύσσοντας εξειδικευμένες λύσεις. Ταυτόχρονα, εκτός από τη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες, η Hellmann’s προσφέρει στα συνεργαζόμενα καταστήματά της μια σειρά από ιδιαίτερα, tailor made υλικά και ειδικό εξοπλισμό, με σκοπό οι καταναλωτές να γνωρίζουν τα σημεία, όπου η ποιότητα του γεύματός τους είναι εγγυημένη.

Υποστηρικτικά εργαλεία για τα καταστήματα:

  • ΣΟΥΠΛΑ
  • ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ
  • ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ NY
  • ΧΑΡΤΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
  • HELLMANN'S ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΟΠΗΣ
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ HELLMANN'S
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ HELLMANN'S
  • ΒΑΣΕΙΣ HELLMANN'S
  • ΣΠΑΤΟΥΛΑ HELLMANN'S
  • ΑΝΤΛΙΕΣ HELLMANN’S

Με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τους πελάτες σας: από τη στιγμή που θα μπουν στο κατάστημά σας, μέχρι την ώρα που θα παραγγείλουν, θα απολαύσουν το γεύμα τους και θα αποχωρήσουν.

Όλα τα branded υλικά βελτιώνουν την εικόνα σας, κερδίζουν την αφοσίωση των πελατών σε εσάς, “δικαιολογούν” τις υψηλότερες τιμές στο μενού σας, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των καθαρών κερδών σας και προσφέρει στους πελάτες σας μία συνολική εμπειρία που ξεχωρίζει. Μια οικεία γεύση που εγγυάται ότι το φαγητό τους θα είναι πιο απολαυστικό!

hellmanns2

Η Hellmann’s αναζητά πάντα τη δημιουργία προϊόντων ανώτερης ποιότητας, τα οποία είναι ιδανικά για κάθε είδους επαγγελματική κουζίνα. Είναι έμπρακτα ένας πολύτιμος συνεργάτης και σύμμαχος για κάθε επαγγελματία, προσφέροντας συνολική και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 

Γιατί με τη σωστή υποστήριξη και τις σωστές πρώτες ύλες, ο δρόμος προς την επιτυχία είναι σίγουρος!