ΚάTEA… που κάνει τη διαφορά

Οι operators στο τσάι απευθύνονται σε ολοένα και πιο απαιτητικούς πελάτες και καταναλωτές. Αναζητούν σε καθημερινή βάση μοναδικά χαρμάνια, αποκλειστικές τάσεις, trends και καινοτόμα “εργαλεία” για να μετατρέψουν τo τσάι σε μία τελετουργία service και απόλαυσης, μία πραγματικά συνολική εμπειρία που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις και ο καταναλωτής θα θέλει να επαναλάβει ξανά και ξανά.

lipton1

 

Η απάντηση σε αυτή την αναζήτηση είναι το επώνυμο τσάι Lipton! Πέρα από την κορυφαία ποιότητα και γεύση -έννοιες ούτως ή άλλως αδιαπραγμάτευτες- το Lipton φροντίζει να καινοτομεί διαρκώς. Γι’ αυτό δημιούργησε και προσφέρει σε όσους δεν συμβιβάζονται premium branded σειρές τσαγιού σε ατομικά φακελάκια, αλλά και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μία συνολική εμπειρία: Κούπες Lipton οι οποίες προσφέρουν τον νέο τρόπο να πίνεις τσάι, αγκαλιάζοντάς τες και από τις δύο πλευρές. Ξεχωριστές ξύλινες πυραμίδες και κασετίνες αποθήκευσης και παρουσίασης του τσαγιού που περικλείουν όλες τις διαφορετικές ποικιλίες. Καταλόγους και έντυπο υλικό το οποίο περιλαμβάνει όλες τις ποικιλίες τσαγιού μαζί με τις περιγραφές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.   

Τώρα, ο operator του τσαγιού διαθέτει τον πιο ολοκληρωμένο και ξεχωριστό τρόπο να προσφέρει επώνυμο, απολαυστικό τσάι Lipton! 

Ξενοδοχείο, café & bar - 3 χώροι, η ίδια ξεχωριστή εμπειρία Lipton

lipton2

Κάθε αγορά έχει τις δικές τις εξειδικευμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Γι’ αυτό, στον εξοπλισμό τσαγιού Lipton υπάρχουν δύο κατηγορίες ανάλογα με το πού απευθύνονται: 

Lipton Πυραμίδες Exclusive Selection για premium στιγμές.

  • LIPTON PYRAMID MENU
  • ΚΟΥΠΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ LIPTON 
  • ΠΥΡΑΜΙΔΑ 8θέσια
  • ΠΥΡΑΜΙΔΑ 4θέσια

Classic σειρά για ξενοδοχειακές μονάδες & συγκροτήματα. 

  • LIPTON 12ΘΕΣΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ 
  • CLASSIC LIPTON MENU
  • 12 ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΞΥΛΙΝΗ LIPTON-ΑΠΛΗ
  • 4ΘΕΣΙΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΑΥΡΗ LIPTON 
  • TEA STATION LIPTON

 

4 Τρόποι για να φωτίσεις τη μέρα σου

lipton3

Όποια και αν είναι η διάθεση της στιγμής, το Lipton έχει προτάσεις γεύσεων που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό.

Αναζωογόνηση: Αρωματικό μαύρο τσάι με άρωμα φρούτων με ιδιαίτερο άρωμα και χαρακτήρα. Η σειρά περιλαμβάνει: English Breakfast, Classic Earl Grey, Juicy Forest Fruits, Peach & Tropical Mango.

Ανανέωση: Απαλό & εξωτικό πράσινο τσάι για βελούδινη απόλαυση. Η σειρά περιλαμβάνει: Green Tea Mandarin Orange και Green Tea Sencha.

Χαλάρωση: Μοναδικά αφεψήματα για κάθε στιγμή, για να μη σταματάει ποτέ η απόλαυση. Η σειρά περιλαμβάνει Delicate Mint και African Rooibos.