Αν κάτι ανήκει στο παρελθόν, είναι το να απολαμβάνει κανείς το αυγό του απλώς βραστό.

Και αυτό γιατί πλέον όλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από ένα αυγό. Και καλά κάνουν. Αφού είναι αυτό που ορίζει το brunch και του δίνει λόγο ύπαρξης.

Το εισιτήριο που θα ταξιδέψει τους πελάτες σας στις γεύσεις της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Η αφορμή για να μεταμορφωθεί ένα απλό φρυγανισμένο ψωμί σε scrambled αριστούργημα. Είναι ο λόγος για να επιλέγουν την κουζίνα σας.

Γι’ αυτό πάρτε το αυγό και κάντε το brunch!  

benedict eggs

Αυγά Benedict

Τηγανητά Αυγά με μυρωδικά

Πεϊνιρλί με Αυγό

Σάντουιτς από κρουασάν με αυγό και μπέικον

Λεμονόπιτα με μαρέγκα

Κις Λορέν με κοτόπουλο, μανιτάρια και μπρόκολο

Σάντουιτς με ψητό κρέας και αυγό ποσέ