Επιλέξτε Ταϊλανδέζικο!

00:36

Κύρια συστατικά με μια ματιά

                                                                            << Δείτε την πλήρη συνταγή >>

                                 _______________________________________

                                                    Συμβουλές και τεχνικές του Σεφ

  • Η ψητή πάπια δίνει στο κάρυ μια μοναδική, πλούσια γεύση και αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική  λύση αντί του κοτόπουλου.
  • Το απλό λευκό ρύζι είναι ιδανικό συνοδευτικό. 
  • Εάν δεν έχετε baby μελιτζανάκια, χρησιμοποιήστε κανονική.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μοσχάρι, χοιρινό ή γαρίδες.

Διατροφική συμβουλή: Αυτή η «χαμηλή σε υδατάνθρακες και γεμάτη πρωτεΐνες» συνταγή  μπορεί να έχει λίγο υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη, αλλά έχει και πιο υγιεινή εκδοχή, αν αφαιρέσετε το δέρμα και χρησιμοποιήσετε μόνο τα άπαχα κομμάτια κρέατος. 

Βάλτε τα δυνατά σας!

00:09

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να διαχωρίσω το γάλα καρύδας από το Ταϊλανδέζικο κόκκινο Κάρυ;

Διαχωρίζοντας το γάλα καρύδας, θα μειώσετε τη ρευστότητα και θα βελτιώσετε την υφή και τη γεύση.

Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας

To Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας προσθέτει μια αυθεντική κρεμώδη γεύση στα ΤαΪλανδέζικα πιάτα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήθει σε πολλές εφαρμογές. Είναι ιδανικό για ζεστές και κρύες  συνταγές, αλμυρά πιάτα, σούπες, γλυκά, ποτά και smoothies.

>> Πληροφορίες προϊόντος: Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας <<

Knorr Πάστα Κόκκινο Κάρυ

Η Knorr Πάστα Κόκκινο Κάρυ φέρει αυθεντικές γεύσεις από συνταγές προερχόμενες από την Ταϊλάνδη και προσθέτει υπέροχες γεύσεις στα πιάτα σας. Βασικά συστατικά του είναι: Ταϊλανδέζικο κόκκινο κάρυ, lemongrass, galangal, kaffir, lime peel και μπαχαρικά.

>> Πληροφορίες προϊόντος: Knorr Πάστα Κόκκινο Κάρυ <<