Επιλέξτε Ταϊλανδέζικο!

00:36

Κύρια συστατικά με μια ματιά

  • Τόφου
  • Αγγούρι
  • Knorr Πάστα Τσίλι
  • Σάλτσα σόγιας
  • Γλυκό κρασί ρυζιού
  • Χυμός μοσχολέμονου

                                                                            << Δείτε την πλήρη συνταγή >>

                                 _______________________________________

                                                    Συμβουλές και τεχνικές του Σεφ

  • Μην εκθέτετε το αγγούρι στο ντρέσινγκ για πολύ ώρα, καθώς μπορεί να γίνει πολύ μαλακό.
  • Μπορείτε να αντικαταστήσετε το αγγούρι με φέτες από κόκκινο ραπανάκι, και το τόφου μπορεί να αντικατασταθεί με σκληρό τόφου βαθιά τηγανισμένο ή φύλλα τόφου.
  • Εάν δεν μπορέσετε να βρείτε τετράγωνο τόφου, αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε στρογγυλό τόφου.

Διατροφική συμβουλή:  Ξέρατε ότι 100 g. τόφου περιέχουν 8 g. πρωτεΐνης και 130 mg ασβεστίου; 

00:09

Συχνές ερωτήσεις

Τι είδους τόφου πρέπει να χρησιμοποιήσω για μια αυθεντική γεύση;

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε Ιαπωνικό τόφου έτοιμο για κατανάλωση. 

Knorr Πάστα Tσίλι

H Knorr Πάστα Tσίλι χαρίζει αυθεντική Ταϊλανδέζικη γεύση, η οποία ταιριάζει τόσο στα ζεστά όσο και στα κρύα πιάτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές στη μαγειρική. Βασικά συστατικά του είναι: Ταϊλανδέζικο τσίλι και ταμάρανδος.

>> Πληροφορίες προϊόντος:  Knorr Πάστα Tσίλι<<