Το πρώτο Restaurant 100 Awards έγινε την Τρίτη 27 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, υπό τη διοργάνωση της Boussias Communications, ξεκινώντας έτσι ένα υπέροχο θεσμό!

Εκεί, είδαμε 100 celebrities να βραβεύουν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, σε διάφορες κατηγορίες. Τόσο στην Powerlist των Restaurant 100 όσο και στις ειδικές κατηγορίες, βραβεύσεις απέσπασαν gourmet αλλά και casual εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας. Από το Funky Gourmet, το Varoulko Seaside και το Botrini’s, μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα και το Σέμπρικο της Θεσσαλονίκης, το Θαλασσάκι της Τήνου, το Omega3 της Σίφνου, το Μεζέν του Βόλου και το Θωμά του Σκλήθρου Φλώρινας, τα βραβεία δόθηκαν στους καλύτερους, τονίζοντας πως υπάρχουν υπέροχα εστιατόρια για κάθε γούστο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Η powerlist των Restaurant 100 αναδείχτηκε μέσω ψηφοφορίας μεταξύ πάνω από 100 «foodies» από τον χώρο του business, του lifestyle, της γαστρονομίας, των τεχνών αλλά και της επικοινωνίας.

Η Unilever Food Solutions δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από αυτό το υπέροχο event! Σε συνεργασία με το catering «Οδός Κασσάνδρας», προετοίμασε ένα δείπνο για τη βραδιά, αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων των προσκεκλημένων.

Η Αλίκη Σπανούδη, Trade & Digital Marketing Specialist, είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία στην 1η δεκάδα, η οποία ήταν η εξής:

  1. Funky Gourmet
  2.  Vezene
  3. Varoulko Seaside
  4. Cookoovaya
  5. Σπονδή
  6. Aleria
  7. Nolan
  8. Σελήνη
  9. Ratka
  10. Matsuhisa Athens


Το πρώτο Restaurant 100 Awards ήταν η αρχή για μία σειρά από υπέροχες γαστρονομικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των καλύτερων εστιατορίων στη χώρα μας. Δείτε τις καλύτερες στιγμές αλλά και όλες τις λεπτομέρειες στο www.restaurant100.gr

Εις το επανιδείν!