Menu

04:40

1. Προετοιμασία Εξοπλισμού

Το Mise En Place είναι η διαδικασία του να έχετε έτοιμα τα συστατικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε πριν από το service. Κατανοήστε τα οφέλη του να έχετε τον εξοπλισμό και τα συστατικά προετοιμασμένα, και τις καλύτερες πρακτικές για να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του Mise En Place.

03:19

2. Ορολογία Κουζίνας

Υπάρχει μία εκτενής λίστα με ορολογία που χρησιμοποιείται στην κουζίνα. Θα δούμε τους πιο συχνούς όρους και τη σημασία τους.

05:32

3. Προετοιμασία Κοπής για Φρούτα και Λαχανικά

Πριν μαγειρευτούν τα λαχανικά, χρειάζεται κάποια προετοιμασία για να εξασφαλίσει την ποιότητα και τη συνοχή στη σανίδα κοπής. Μάθετε τα απαραίτητα βήματα για να είστε σίγουροι ότι τα φρούτα και τα λαχανικά σας έχουν προετοιμαστεί καθώς πρέπει.

02:07

4. Τεχνικές Κοπής

Υπάρχουν πολλά πιάτα που απαιτούν τα λαχανικά να είναι τεμαχισμένα σε συγκεκριμένο σχήμα και μέγεθος. Μαζί θα δούμε διαφορετικές τεχνικές και που χρησιμοποιούνται.