Κάθε All Inclusive ξενοδοχείο που θέλει να ξεχωρίσει και όλοι να μιλούν για τον μπουφέ του, πρέπει να πει «όχι». Όχι στα ξεπερασμένα ψωμάκια-τυράκια! Όχι στις απλές και τόσο ντεμοντέ σαλάτες! Όχι στις συνηθισμένες πατάτες και το εύκολο ρύζι ως συνοδευτικά! Γιατί, όπως λέει και ο Chef μας, Γκίκας Ξενάκης: «Τα μοναδικά μέρη σημαίνουν και μοναδικές γεύσεις!». Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε για εσάς αυτόν τον οδηγό με εξωτικές συνταγές για μπουφέ ξενοδοχείων που θα ξεχωρίσουν.

Για να «ταξιδέψετε» τους πελάτες σας στην Ταϊλάνδη με μια κρύα σαλάτα με Soba Noodles, σάλτσα σόγια-τσίλι, πορτοκάλι και σουσάμι. Να τους «οδηγήσετε» στα βάθη της Ασίας με ένα κοτόπουλο με κίτρινο κάρι, πίκλες, τζίντζερ, ρύζι jasmine και κάρδαμο. Να τους «ξεναγήσετε» στη Μεσόγειο με γεύσεις όπως πικάντικο λαβράκι πλακί με κάπαρη και πράσινες ελιές. Να τους «μεταφέρετε» στην Αμερική για να δοκιμάσουν μελωμένα χοιρινά spare ribs με σάλτσα από σκόρδο και τσίλι.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, από το να μπορεί ένα all inclusive ξενοδοχείο όχι μόνο να προσφέρει μια εμπειρία εξωτικού εστιατορίου, αλλά και να σε ταξιδέψει στον κόσμο με έναν μόνο μπουφέ. Έναν μπουφέ που θα πείσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη να ξαναέρθει. Γιατί το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. 

«Κλείστε θέση» στο ταξίδι της γεύσης τώρα. Κατεβάστε τον οδηγό! 

Στοιχεία επικοινωνίας