Menu

Συστατικά

+

Για το Κέικ

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180.0 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 11.0 γρ
  • Αυγά 3.0 γρ
  • Γάλα 60.0 γρ
  • Γραβιέρα 100.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φέτα 250.0 γρ
  • Θυμάρι
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  • Μυρώνια
  • Ελαιόλαδο 60.0 ml

Chef's Tip


Ποιος είπε ότι τα κέικ είναι μόνο γλυκά? Βάλε αυτό το αλμυρό κέικ στο μπουφέ ή το μενού σου και κλέψε τις εντυπώσεις!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Κέικ

    Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και σε μια μπασίνα χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το ελαιόλαδο και καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και ομογενοποιούμε. Τέλος, προσθέτουμε τη γραβιέρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να έχουμε λείο μείγμα.Προσθέτουμε την φέτα κομμένη σε μικρά καρέ και τα βότανα. Σεμιζάρουμε τη φόρμα του κέικ, τοποθετούμε το μείγμα, αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και ψήνουμε στους 180° για 45-50 λεπτά.
  2. Chef's Tip

    Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πράσινα φυλλώματα αρωματισμένα με Vinaigrette Citrus.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού