Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Λαβράκια φιλέτο των 140 γρ. 12.0 τεμ.
  • Κάπαρη 40.0 γρ
  • Ελιά ροδέλα 70.0 γρ
  • 1/2 Μάτσο μαϊντανός
  • Φύλλα δάφνης 1.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι λευκό emince 280.0 γρ
  • Σάλτσα τομάτα 500.0 γρ
  • Χυμός από λεμόνι 20.0 ml
  • Λευκό κρασί 50.0 γρ
  • Πάστα Τσίλι 85.0 ml

Μια συνταγή με άρωμα θάλασσας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    1.Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το Knorr Primerba
    Πάστα Σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και σβήνουμε με το κρασί. Εξατμίζουμε το κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας και τη δάφνη.2.Μαγειρεύουμε για 30’ και στο τέλος προσθέτουμε τοπάστα τσίλι και τον χυμό λεμονιού.3.Στρώνουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και περιχύνουμε ανάμεσά τους
    τη σύβραση.4.Προσθέτουμε την κάπαρη και τις ελιές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160℃ για περίπου 20’.5.Βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού