Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Λευκό κρασί 80.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg 500.0 γρ
  • Μύδια με το κέλυφος 400.0 γρ
  • Λάιμ ξύσμα ή Λεμόνι χυμό 1.0 τεμ.
  • Φρέσκα κρεμμύδια 40.0 γρ
  • Τζίντζερ 10.0 γρ
  • Κρεμμύδι Εσαλότ 60.0 γρ
  • Πιπεριά τσίλι 10.0 γρ
  • Σκόρδο 10.0 γρ

Όσο και αν έχουμε συνηθίσει να μαγειρεύουμε τα μύδια σαγανάκι με τον κλασικό ελληνικό τρόπο, δεν θα πρέπει να χάνουμε κάθε ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάτι πιο εξωτικό. Δοκίμασε λοιπόν, μύδια σαγανάκι με γάλα καρύδας και έχεις έτοιμο για σερβίρισμα ένα άκρως καλοκαιρινό και διαφορετικό ορεκτικό.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τσίλι, το τζίντζερ και το φρέσκο κρεμμύδι με τα μύδια. Συνεχίζουμε για λίγο το σοτάρισμα και σβήνουμε με κρασί. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, σκεπάζουμε και αφήνουμε να ανοίξουν τα μύδια μας. Στο τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λάιμ και ντεκοράρουμε με το ξύσμα από λάιμ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού