Menu

Συστατικά

+

Για τα παντζάρια και τα κρεμμύδια

Για τον πουρέ

Για τα καπνιστά καρύδια

  • Καρύδια 100.0 γρ
  • Αλάτι
  • Καπνιστή πάπρικα 5.0 γρ

Σύνθεση

  • Microgreens

Αυτές οι ρίζες έχουν ντελικάτη γεύση, βελούδινη υφή & φίνο άρωμα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα παντζάρια και τα κρεμμύδια

    Καθαρίζουμε σχολαστικά χωρίς να βγάλουμε την φλούδα και τα τυλίγουμε (ένα-ένα) σε αλουμινόχαρτο, αφού πρώτα έχουμε προσθέσει ελαιόλαδο και αλάτι. Στη συνέχεια ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν.Μαρινάρουμε με αλάτι, θυμάρι και ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.Στη συνέχεια καθαρίζουμε τα παντζάρια και κόβουμε (κυδωνάτα).Περιχύνουμε τα κομμένα παντζάρια με τα κρεμμύδια, ένα μείγμα από το balsamico, το εστραγκόν και το maple syrup και σοτάρουμε μέχρι καραμελώσουν.
  2. Για τον πουρέ

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το σκόρδο με τη σελινόριζα, προσθέτουμε το γάλα και το νερό και βράζουμε για 15 -20 λεπτά. Στη συνέχεια ομογενοποιούμε με ραβδομπλέντερ και κρατάμε στην άκρη. (Χρησιμοποιήστε είτε 1 σελινόριζα μεγάλη, είτε 2 μικρές).
  3. Για τα καπνιστά καρύδια

    Ψήνουμε τα καρύδια στους 170 βαθμούς μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρώμα καστανό και στη συνέχεια, ζεστά όπως είναι, τα περιχύνουμε με το αλάτι και την καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε.
  4. Σύνθεση

    Σε μπόλ τοποθετούμε τον πουρέ και προσθέτουμε στη μια άκρη τα καραμελωμένα παντζάρια και τα κρεμμύδια και τελειώνουμε με τα καπνιστά καρύδια και τα Microgreens.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού