Menu

Συστατικά

+

Προετοιμασία

  • Πατάτες baby 300.0 γρ
  • Πράσινα φασολάκια 800.0 γρ
  • Αυγά ορτυκιού 10.0 τεμ.
  • Πιπεριές Φλωρίνης 3.0 τεμ.
  • Kόκκινα κρεμμύδια 2.0 γρ
  • Κάπαρη 30.0 γρ
  • Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι 250.0 γρ
  • Φιλέτο φρέσκου τόνου 800.0 γρ

Παρουσίαση


Η παραδοσιακή σαλάτα των Γάλλων φτιαγμένη από τοπικές ελιές, λάδι, αυγό και τόνο. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αρώματα.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Προετοιμασία

    Πλένουμε και κόβουμε στη μέση τις πατάτες και τα φασόλια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Βράζουμε και καθαρίζουμε τα αυγά ορτυκιού. Καρυκεύουμε τον τόνο με αλάτι και πιπέρι και τον ψήνουμε. Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια ζουλιέν.
  2. Παρουσίαση

    Ανακατεύουμε σε μπασίνα τα φυλλώματα μαζί με τις πατάτες, τα φασόλια, τα κρεμμύδια, την κάπαρη, τις ελιές και τον τόνο. Ολοκληρώνουμε με τα αυγά ορτυκιού και τη βινεγκρέτ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού