Menu

Συστατικά

+

Για το γλάσο

Έκτέλεση

  • Μοσχαρίσιο short rib των 2 κιλών, άκοπο 2.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι λευκό emince 3.0 τεμ.
  • Κλωνάρια δενδρολίβανο 2.0 τεμ.

Είχατε σκεφτεί ποτέ πως το σιρόπι σφενδάμου μπορεί να αποτελέσει ιδανικό γλάσο για τα μοσχαρίσια ribs; Αν όχι μην διστάσετε να πειραματιστείτε με την παρακάτω συνταγή!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το γλάσο

    1.Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο, το καρότο και τo Knorr Primerba Πάστα Ψημένο Κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.2.Σβήνουμε με το βαλσάμικο, αφήνουμε να πάρει μια βράση και βάζουμε το σιρόπι σφενδάμου, την Knorr Soy Sauce (Ketjap Manis), τα μπαχαρικά και τον Knorr Ζωμό Βοδινό να βράσουν μέχρι να δέσουν. Αν χρειαστεί βοηθάμε με λίγο Knorr Roux.3.Στο τέλος προσθέτουμε την Knorr Sweet Chili Sauce (Sunshine Chili) και περνάμε από σινουά εταμίν τη σάλτσα.
  2. Έκτέλεση

    1.Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και αφήνουμε να κρυώσει.2.Τοποθετούμε το κρέας σε 2 σακούλες vacuum ψησίματος. Μοιράζουμε το κρεμμύδι και το δενδρολίβανο στις σακούλες. Αφαιρούμε τον αέρα
    από μέσα και ψήνουμε στους 82°C για 12 ώρες.3.Αφαιρούμε τα υγρά, σουρώνουμε και στεγνώνουμε το κρέας.4.Κόβουμε σε κομμάτια το κρέας και θωρακίζουμε από όλες τις μεριές.5.Περνάμε με το γλάσο και αφήνουμε να βράσει ελαφρά μέχρι να γλασάρει πάνω στο κρέας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού