+

Μπέικον

  • Φέτες μπέικον 4 τεμ.

Διάφορα

  • Γάλα 180 ml
  • Φρέσκα Αυγά 2 τεμ.
  • Φέτες ψωμί του τοστ 4 τεμ.
  • Ζάχαρη 5 γρ

Παρουσίαση

  1. Μπέικον

    60' Τοποθετούμε τις φέτες του μπέικον ή σε φούρνο και τις ψήνουμε στους 90 για 1 ώρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.
  2. Διάφορα

    Σε μπασίνα ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, περνάμε τις φέτες του ψωμιού και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά.
  3. Παρουσίαση

    Αλείφουμε τις φέτες με το cream cheese και τις τοποθετούμε την μία πάνω στην άλλη (λοξά) ενδιάμεσα βάζουμε το μπέικον και τελειώνουμε με το σιρόπι.
+