+

Για το Μπέικον

  • Φέτες μπέικον 4 τεμ.

Για το Τοστ

  1. Για το Μπέικον

    Τοποθετούμε τις φέτες του μπέικον σε φούρνο και τις ψήνουμε στους 90° για 1 ώρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.
  2. Για το Τοστ

    Σε μπασίνα ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, περνάμε τις φέτες του ψωμιού και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά.
    Αλείφουμε τις φέτες με το cream cheese και τις τοποθετούμε λοξά την μία πάνω στην άλλη. Ενδιάμεσα βάζουμε το μπέικον και τελειώνουμε με το σιρόπι.
+