+

Φάρσα

  • Γογγύλι 1 τεμ.
  • Παντζάρια 2 τεμ.
  • ρίζα μαϊντανού 1 τεμ.
  • Ελαιόλαδο
  • Βαλσάμικο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σαλάτα

  • Φυλλώματα πρασινάδας
  • Φύλλα μέντας 8 τεμ.
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Ψωμί

  • Ψωμί προζυμένιο 2 τεμ.

Dressing

Παρουσίαση

  1. Φάρσα

    Σε μπασίνα τοποθετούμε τα μαγειρεμένα γογγύλια, τα παντζάρια και την ρίζα μαϊντανού. Τα πολτοποιούμε και τα καρυκεύουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο και βαλσαμικο ξύδι.
  2. Σαλάτα

    Σε μπασίνα προσθέτουμε τα φυλλώματα και τα φύλλα τις μέντας (ψιλοκομμένα) Καρυκεύουμε με αλάτι και ελαιόλαδο.
  3. Ψωμί

    Κόβουμε το ψωμί στο σχήμα που επιθυμούμε και το φρυγανίζουμε στο φούρνο.
  4. Dressing

    Στο κρέμα τυρί προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, καρυκεύουμε με αλάτι
  5. Παρουσίαση

    Δίνουμε γεύση στο ψωμί μας με το σκόρδο, στη συνέχεια κάνουμε επάλειψη με το dressing, και τοποθετούμε από πάνω την φάρσα με τα λαχανικά, τελειώνουμε με τα φυλλώματα και τριμμένη παρμεζάνα.
+