+

Για τη Φάρσα

  • Γογγύλι 1 τεμ.
  • Παντζάρια 2 τεμ.
  • ρίζα μαϊντανού 1 τεμ.
  • Ελαιόλαδο
  • Βαλσάμικο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη Σαλάτα

  • Φυλλώματα πρασινάδας
  • Φύλλα μέντας 8 τεμ.
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Για το Ψωμί

  • Ψωμί προζυμένιο 2 τεμ.

Για το Dressing

Για την Παρουσίαση

  1. Για τη Φάρσα

    Σε μπασίνα τοποθετούμε τα μαγειρεμένα γογγύλια, τα παντζάρια και την ρίζα μαϊντανού. Τα πολτοποιούμε και τα καρυκεύουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο και ξύδι βαλσαμικο .
  2. Για τη Σαλάτα

    Σε μπασίνα προσθέτουμε τα φυλλώματα και τα φύλλα τις μέντας (ψιλοκομμένα) και καρυκεύουμε με αλάτι και ελαιόλαδο.
  3. Για το Ψωμί

    Κόβουμε το ψωμί στο σχήμα που επιθυμούμε και το φρυγανίζουμε στο φούρνο.
  4. Για το Dressing

    Προσθέτουμε στο κρέμα τυρί το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και καρυκεύουμε με αλάτι.
  5. Για την Παρουσίαση

    Δίνουμε γεύση στο ψωμί μας με το σκόρδο, κάνουμε επάλειψη με το dressing και τοποθετούμε από πάνω την φάρσα με τα λαχανικά. Τελειώνουμε με τα φυλλώματα και την τριμμένη παρμεζάνα.
+