Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε μια καυτή σχάρα ψήνουμε το Raw ΝoBeef Βurger φροντίζοντας να είναι ζουμερό και να αποκτήσει μια καλή κρούστα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε αρκετό σπορέλαιο και τηγανίζουμε ένα βιολογικό αβγό μάτι. Για τη σπανακόπιτα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο 150 γρ. φύλλα σπανάκι, μέχρι να μειωθεί ο όγκος του στο 1/3 και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες, τη φέτα, τον άνηθο, καθώς και αλάτι και πιπέρι. Για το στήσιμο τοποθετούμε στη βάση του πιάτου τη γέμιση της σπανακόπιτας, και από πάνω βάζουμε το RawNoBeef Burger και το τηγανητό αβγό.