Menu

Συστατικά

+

Για τις πίκλες

  • Ξύδι ρυζιού 125.0 ml
  • Αλάτι 30.0 γρ
  • Ζάχαρη 30.0 γρ
  • Αγγούρι
  • Ραπανάκια

Για την σάλτσα

Παρουσίαση

  • Μπιφτέκι μοσχαρίσιο 200.0 γρ
  • ψωμί Μπριός 1.0 τεμ.
  • Μαρούλι
  • Hellmann’s Real Μαγιονέζα 2 lt 25.0 γρ
  • Φύτρες Σόγιας
  • Κρεμμύδι
  • Ραπανάκια
  • Αγγούρι
  • Σουσάμι

Συμπεριλάβετε αυτή τη συνταγή στο μενού σας και πιθανότατα θα έχει την ίδια επιτυχία όπως στη δική μας κουζίνα.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τις πίκλες

    Κόβουμε το αγγούρι σε πολύ λεπτές φέτες με το μαντολίνο (αντίστοιχα και το ραπανάκι ή τα κρεμμύδια ). Τοποθετούμε σε κατσαρολάκι το νερό, με το ξύδι, το αλάτι και την ζάχαρη. Δίνουμε μια βράση και αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα λαχανικά και κλείνουμε, αφήνουμε για μια μέρα.
  2. Για την σάλτσα

    Σοτάρουμε στο ηλιέλαιο το κρεμμύδι.Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και την καυτερή πιπεριά. Σβήνουμε με το Μίριν και προσθέτουμε την σόγια και το ζωμό. Αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα μας.
  3. Παρουσίαση

    Ψήνουμε το μπιφτέκι (ανάλογο με το βαθμό που θα μας ζητηθεί ), στη συνέχεια αρχίζουμε να στήνουμε το burger μας στο είδη ψημένο από την εσωτερική πλευρά ψωμί. Πρώτα τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, στη συνέχεια την μαγιονέζα, το μπιφτέκι και την σάλτσα μας. Τελειώνουμε με το κρεμμύδι, τις πίκλες αγγουριού και ραπανάκι. Ντεκοράρουμε με φύτρες και σουσάμι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού