+

Dressing

Burger

  • 100% κρέας από Ιβηρικό χοιρινό 150 γρ
  • Αλάτι 10 γρ
  • Πιπέρι 10 γρ
  • Κατσικίσιο τυρί 50 γρ
  • Σαλάμι Λευκάδος 35 γρ
  • Φέτες τομάτας 40 γρ
  • Μαρούλι Λόλα 25 γρ
  • Πράσινες και κόκκινες ψητές πιπεριές 40 γρ
  1. Dressing

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Προτεινόμενη ποσότητα dressing για κάθε burger 30 γρ.
  2. Burger

    Καρυκεύουμε τον κιμά με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τη μουστάρδα, στη συνέχεια φτιάχνουμε το burger.
  3. Παρουσίαση

    Τοποθετούμε στην πρώτη φέτα το dressing και τα φύλλα του μαρουλιού μαζί με τις φέτες της τομάτας. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χοιρινό κρέας, από πάνω τις ψητές πιπεριές με το ψητό κατσικίσιο τυρί και ολοκληρώνουμε με το ψητό σαλάμι Λευκάδος.
+