+

Εκτέλεση

  • καρβελάκι από προζυμένιο ψωμί 1 τεμ.
  • Παρμεζάνα 40 γρ
  • Μπέικον crisp 300 γρ
  • γραβιέρα πικάντικη τριμμένη 110 γρ
  • Μοτσαρέλα τριμμένη 80 γρ
  • Τσένταρ τριμμένο 220 γρ
  • Γιαούρτι 320 γρ
  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε την πάνω επιφάνεια του ψωμιού και καθαρίζουμε εσωτερικά.

    Ψήνουμε σεπροθερμασμένοφούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.

    Σε μπασίνα αναμιγνύουμε το κρέμα τυρί με το γιαούρτι και τη μαγιονέζα,και αρωματίζουμε με την Hot Sauce.

    Επίσης ανακατεύουμε τα τυριά με το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και το καραμελωμένο, κρίσπι και ψιλοκομμένο μπέικον.

    Γεμίζουμε το ψωμί με το μίγμα των τυριών με το μίγμα του κρέμα τυριού και τελειώνουμε με την παρμεζάνα.

    Ψήνουμε στους 180°C για 40-45 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά τελείως.

+