+

Προετοιμασία

  1. Προετοιμασία

    Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα wok. Προσθέτουμε τις αποξηραμένες γαρίδες και ανακατεύουμε μέχρι να βγουν τα αρώματα τους. Στη συνέχεια, βάζουμε το σκόρδο, την πίκλα ραπανάκι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και την σάλτσα ψαριού και συνεχίζουμε με τις γαρίδες και τα νούντλς ρυζιού. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά μας. Βάζουμε την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα, τα βλαστάρια φασολιών και το σχοινόπρασο σκόρδου. Ανακατεύουμε καλά και τελειώνουμε με τα χοντροκομμένα φιστίκια. Αποσύρουμε από την φωτιά και το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Σερβίρουμε με φρέσκα σχοινόπρασα σκόρδου, τα χοντροκομμένα φιστίκια, τα βλαστάρια φασολιών και το λαιμ.
+