+

Προετοιμασία

  1. Προετοιμασία

    Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα wok. Προσθέτουμε τις αποξηραμένες γαρίδες και ανακατεύουμε, μέχρι να βγουν τα αρώματα τους. Στη συνέχεια, βάζουμε το σκόρδο καιτην πίκλα ραπανάκι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και τη σάλτσα ψαριού και συνεχίζουμε με τις γαρίδες και τα νούντλς ρυζιού και ανακατεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Βάζουμε την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα, τα βλαστάρια φασολιών και το σχοινόπρασο σκόρδου,ανακατεύουμε καλά και τελειώνουμε με τα χοντροκομμένα φιστίκια. Αποσύρουμε από την φωτιά και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Σερβίρουμε με φρέσκα σχοινόπρασα σκόρδου, χοντροκομμένα φιστίκια, βλαστάρια φασολιών και λάιμ.
+