+

Προετοιμασία

  • Φρέσκα Αυγά 4 τεμ.
  • Αποφλοιωμένες Γαρίδες
  • Αποξηραμένες γαρίδες 50 γρ
  • Σκόρδο, χοντροκομμένο 50 γρ
  • Πίκλα ραπανάκι 100 γρ
  • Νούντλς ρυζιού, μουλιασμένα σε νερό ( 85 βαθμούς ) 2000 γρ
  • Σχοινόπρασο σκόρδου, 5cm σε μήκος 40 γρ
  • Σάλτσα ψαριού 60 ml
  • Βλαστάρια φασολιών 160 γρ
  • Φιστίκια 200 γρ
  • Φύλλα κόλιανδρο 50 γρ
  • Lime
  1. Προετοιμασία

    Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα wok. Προσθέτουμε τις αποξηραμένες γαρίδες και ανακατεύουμε, μέχρι να βγουν τα αρώματα τους. Στη συνέχεια, βάζουμε το σκόρδο καιτην πίκλα ραπανάκι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και τη σάλτσα ψαριού και συνεχίζουμε με τις γαρίδες και τα νούντλς ρυζιού και ανακατεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Βάζουμε την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα, τα βλαστάρια φασολιών και το σχοινόπρασο σκόρδου,ανακατεύουμε καλά και τελειώνουμε με τα χοντροκομμένα φιστίκια. Αποσύρουμε από την φωτιά και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Σερβίρουμε με φρέσκα σχοινόπρασα σκόρδου, χοντροκομμένα φιστίκια, βλαστάρια φασολιών και λάιμ.
+