Menu

Συστατικά

+

Για το ψωμί παντζαριού

  • Νερό 40.0 ml
  • Παντζάρια 300.0 γρ
  • Αλεύρι Σκληρό 400.0 γρ
  • Αλεύρι Ολικής 100.0 γρ
  • Ξηρή μαγιά 10.0 γρ
  • Αλάτι 10.0 γρ
  • Σπορέλαιο

Για το πέστο από καρύδι

Για την ολοκλήρωση του πιάτου


Το φυτικής προέλευσης RawNoBeefBurger έχει φοβερή γεύση, φαντασία και σίγουρα θα συναρπάσει τους καλεσμένους σας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Στη συνταγή αυτή προετοιμάζουμε μια-μια τις παρασκευές ξεκινώντας από το ψωμί. 
  2. Για το ψωμί παντζαριού

    Ψήνουμε τα παντζάρια για 1 ώρα στον φούρνο με αλουμινόχαρτο στους 160°C. Αφού κρυώσουν τα πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε το νερό και τη μαγιά και τα αφήνουμε για 1 ώρα, ώστε να δουλέψει η μαγιά.Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα 2 άλευρα μαζί με το αλάτι και ζυμώνουμε σε μίξερ για 10’. Πλάθουμε σε καρβέλια με τη βοήθεια του σπορέλαιου. Έπειτα, βάζουμε τα καρβέλια σε στόφα για 1 ώρα και τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 30’. Αφαιρούμε όταν το ψωμί αποκτήσει ικανοποιητική κρούστα. Τέλος παγώνουμε και κόβουμε μετά από 1 ώρα δύο χοντρές φέτες.
  3. Για το πέστο από καρύδι

    Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα. Πολτοποιούμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ προσθέτοντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο και διορθώνοντας τη γεύση με αλάτι, πιπέρι και ξίδι. Προτείνουμε γραβιέρα 24μηνης ωρίμανσης.
  4. Για την ολοκλήρωση του πιάτου

    Ψήνουμε το Raw NoBeef Burger, έτσι ώστε να είναι ζουμερό και να έχει ωραία κρούστα. Βράζουμε σε καλά αλατισμένο νερό τα πατζαρόφυλλα για 4'. Στη συνέχεια απλώνουμε γιαούρτι σε μια φέτα ψωμιού με γεύση παντζάρι και από πάνω τοποθετούμε το Raw NoBeef Burger. Τέλος, πάνω από το Raw NoBeef Burger απλώνουμε 1 κουταλιά από το πέστο και τελειώνουμε το πιάτο μας με λίγα μαριναρισμένα παντζαρόφυλλα σε ξίδι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού από παντζάρι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού