Menu
Μπριζόλα. Τεμαχισμός, Ωρίμανση και Μαγείρεμα. Εισαγωγή.

01:04

Εισαγωγή

Γίνε master στις κοπές και το μαγείρεμα απο τον επικεφαλή Chef του εστιατορίου Goodman, Tim Delaney. Mάθε ότι χρειάζεται για την τέλεια μπριζόλα, τοσο για την προμήθεια όσο και για την ωρίμανση έως και τον τεμαχισμό, την προετοιμασία και το μαγείρεμα. Επίσης θα βρεις βήμα βήμα συνταγές για τα καλύτερα κομμάτια κρέατος.

01:25

Στήνοντας την Κουζίνα

Μάθε πως να στήσεις την κουζίνα σου, απο τα πιο αιχμηρά μαχαίρια μέχρι το καλύτερο grill, για να μπορέσεις να προετοιμάσεις την καλύτερη μπριζόλα.

03:11

Βρίσκοντας το Καλύτερο Κρέας

Μια καλή μπριζόλα είναι τόσο καλή όσο η  ποιότητα του κρέατος. Μάθε πως να βρεις την καλύτερη ποιότητα κρέατος, αναζητώντας τις σωστές κοπές και τη φρεσκάδα!"

04:06

Προετοιμασία

Σε αυτό το video μπορείς να δεις βήμα βήμα την προετοιμασία της μπριζόλας. Μάθε πως μπορείς να έχεις διαφορετικές μπριζόλες απο την ίδια κοπή και πως να κάνεις το απόλυτο τριμάρισμα.

04:25

Μαγείρεμα

Ήρθε η ώρα για το μαγείρεμα! Δες πως ο Chef Tim Delaney χρησιμοποιεί τον φούρνο josper για να πάρει το τέλειο αποτέλεσμα! Ανακάλυψε μοναδικά tips σχετικά με το κάρβουνο, την ιδανική θερμοκρασία και πως να έλεγχεις αν η μπριζόλα έχει ψηθεί σωστά.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού