ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ
Μάθετε για τη σπατάλη τροφίμων και τους τρόπους αντιμετώπισης της
-
Το πρόγραμμα «Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» του WWF Ελλάς με την υποστήριξη της Unilever Food Solutions συμμετέχει σε παραγωγή του BBC StoryWorks Commercial Production
-
Διαχείριση Σπατάλης
Η σπατάλη που παράγεται στις κουζίνες έχει αντίκτυπο όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στην οικονομία της επιχείρησης. Αυτή η σ...
-
Εστίαση χωρίς πλαστικά; Ναι, αλλά πότε;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην τροχιά της ‘πράσινης’ εστίασης χωρίς πλαστικά
-
«WWF Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» Ακόμα 11 ελληνικά ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο και Κω κατά της σπατάλης τροφίμων
Η μείωση της σπατάλης τροφίμων εμφανίζεται ως ένα βασικό μέσο εξοικονόμησης πόρων και ενίσχυσης των περιβαλλοντικών πρακτικών τ...
-
Βιώσιμη Γαστρονομία
Οι κουζίνες μαγειρεύουν ‘πράσινα’ μενού
-
«Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία»: Τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μπορούν να μειώσουν τη σπατάλη τροφίμων
Απλές αλλαγές μπορούν να μειώσουν μέχρι και στο μισό τη σπατάλη κατά τη διαδικασία παρασκευής γευμάτων.
-
Συνεργασία UFS με WWF κατά της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα
Δίνουμε στο φαγητό την προσοχή που του χρειάζεται σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στα ξενοδοχεία
-
Καταπολεμάμε τη σπατάλη τροφίμων με ένα πιάτο τη φορά
Η σπατάλη τροφίμων κοστίζει στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 3,2 δισεκατομμύρια λίρες Αγ...
-
Ποιος θέλει να πετάει τις τροφές;
Ας «σπαταλήσουμε» λίγο χρόνο για να μιλήσουμε για τη σπατάλη τροφών που δημιουργούνται κατά την παραγωγή.
-
Hotel Kitchen
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις