Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Η σπατάλη τροφίμων κοστίζει στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 3,2 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας κάθε χρόνο*, τα τρία τέταρτα των οποίων μπορούν να αποφευχθούν και θα μπορούσαν να είχαν καταναλωθεί. Αυτή η ποσότητα τροφίμων ισοδυναμεί με 1,3 δισεκατομμύρια γεύματα – ή 1 σε κάθε 6 από τα γεύματα που σερβίρονται κάθε χρόνο. Chefs, τώρα είναι η ώρα να δράσουμε.
Η σπατάλη τροφίμων δεν έχει λογική από οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική άποψη. Ως κλάδος, πρέπει όλοι να δράσουμε συλλογικά για να κάνουμε μια αλλαγή, να μειώσουμε τα απόβλητά μας και να βοηθήσουμε για να προστατέψουμε το μέλλον του πλανήτη μας – και τα καθαρά κέρδη μας. Στη Unilever δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στη μείωση των αποβλήτων σε όλο τον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης. Επειδή ανεξάρτητα από τον υποτομέα του κλάδου στον οποίο εργάζεστε, αποτελούμε όλοι μέρη του συνόλου.
Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές από τους chefs μας για να βοηθήσουν στη μείωση των αποβλήτων κουζίνας:
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.