TRADE ACTIVATIONS
Ανακαλύψτε ενέργειες και εκθέσεις από τη UFS
-
Flavor extraction & Neurogastronomy - Webinar
Webinars, 19 & 10 Ιανουαρίου 2022, με τον Τεχνολόγο Τροφίμων - R&D Chef Δημήτρη Κονταράτο, ιδρυτή του Ερευνητικού Εργαστηρίου ...
-
Less sugar - Less fat desserts
Webinars, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2021, με θέμα LESS SUGAR - LESS FAT DESSERTS, υγιεινή ζαχαροπλαστική με τον Ισπανό Pastry Chef Jordi...
-
Gluten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές - Webinar
Webinars, 18 & 19 Νοεμβρίου 2021, με τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένο...
-
Couvert & Brioche - Webinar
Webinars, 4 & 5 Νοεμβρίου 2021, με εισηγητή τον Χημικό Τροφίμων και Διατροφολόγο Δημήτρη Φραγκογιάννη, Σύμβουλο Αρτοποιίας - Ζα...
-
Δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας σε ψάρια & θαλασσινά, Απρίλιος 2021
Webinar, 1 & 2 Απριλίου 2021, με τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη.
-
SEACUTERIE | Θαλασσινά Αλλαντικά | Παράδοση & Καινοτομία, Μάρτιος 2021
Webinar, 8 & 9 Μαρτίου 2021, με τον R&D Chef Γρηγόρη Χέλμη.
-
Γλυκά Ζαχαροπλαστείου - Σύγχρονες Τεχνικές, Μάρτιος 2021
Webinar, 4 & 5 Μαρτίου 2021, με τον Pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη
-
BREAD CHEMISTRY - Από τον σπόρο στο ψωμί
Webinar, 22 & 23 Φεβρουαρίου 2021, με τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.
-
Fermentation Elements & Liquid Gastronomy
Webinars, 8 και 9 Φεβρουαρίου & 11 και 12 Φεβρουαρίου του 2021, με εισηγητή τον Τεχνολόγο Τροφίμων και Chef Δημήτρη Κονταράτο,
-
Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής. Η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
Webinar, 28 & 29 Ιανουαρίου 2021, με τονExecutive Chef Δημήτρη Παμπόρη.
-
Δημιουργική Αρτοποιία, Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2020
Θεσσαλονίκη, 30 & 31 Μαρτίου 2020, με τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.
-
Healthy & Raw Food Kitchen
Mοναδικές τεχνικές «Υγιεινής και Ωμοφαγικής κουζίνας», Ρόδος 4 & 5 Μαρτίου 2020
-
Master in Vegan Cuisine
Ένα ξεχωριστό Masterclass! Ο chef Sauro Ricci αναλαμβάνει τη μύηση στον κόσμο της vegan/vegeterian γαστρονομίας. 3 Μαρτίου και...
-
3-Star Starters & Main Courses
Αθήνα, 4-6 Φεβρουαρίου 2020. Alain Ducasse Education.
-
Modern Patisserie with Jordi Puigvert
2 Hands on Practice τον Ιανούαριο του 2020, σε Ηράκλειο & Αθήνα, με τον pastry Chef Jordi Puigvert
-
Fermentation Elements
Ηράκλειο, 11-12 Δεκεμβρίου, με τον Τεχνολόγο Τροφίμων & Chef Δημήτρη Κονταράτο
-
Δημιουργική Αρτοποιία
Ρόδος, 3 & 4 Δεκεμβρίου 2019, με τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.
-
Inspire your Passion Pastry / Dessert Buffet Concepts
με τον Chef Γιώργο Αυγέρο στο Ηράκλειο Κρήτης 27 & 28 Νοεμβρίου 2019
-
Ήμασταν εκεί. Street Food Festival για δυναμικό φάι…eating!
Η Unilever Food Solutions με τη Hellmann’s «εξόπλισε» τους επισκέπτες του Street Food Festival για δυναμικό φάι…eating!
-
«WWF HotelKitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία»
Ξενοδοχεία κατά της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Unilever Food Solutions.
-
UFS Academy All Inclusive Hotel Executive
-
Στην Horeca ’17, οι chef της Unilever Food Solutions είχαν τον πρώτο λόγο!
Μάθετε περισσότερα για την καλύτερη Horeca που έγινε ποτέ
-
CHEFMANSHIP: Όταν οι chef αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!
Η καρδιά της Unilever Food Solutions!
-
Pic Nic στη Θεσσαλονίκη με γεύσεις Hellmann’s
Γιορτάσαμε τα γενέθλια του Todaylicious, με ένα μοναδικό πάρτι!
-
Ένα σεμινάριο για bartender με απαιτήσεις!
Ανακαλύψτε τη μαγεία του LIQUID GASTRONOMY με τη βοήθεια του Δημήτρη Κονταράτου.
-
Μια HORECA χωρίς λακτόζη από τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη και την Unilever Food Solutions!
Ανακαλύψτε τις Lactose-free συνταγές του διάσημου σεφ
-
Στην Horeca ’17, οι chef της Unilever Food Solutions είχαν τον πρώτο λόγο!
Μάθετε περισσότερα για την καλύτερη Horeca που έγινε ποτέ
-
KITCHEN STUDIOS. Όλη η Ελλάδα, μια κουζίνα! Μια μοναδική ευκαιρία για κάθε επαγγελματία.
Ανακάλυψε όλα τα kitchen studios στην Ελλάδα
-
UFS Academy All Inclusive Hotel Executive
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις