Στο περίπτερο της Unilever Food Solutions στην HORECA ’17, τα είχαμε όλα, εκτός από λακτόζη! Παρουσιάσαμε τα πάντα σχετικά με την ανερχόμενη τάση στην εστίαση, που ακούει στο όνομα Lactose-free και αφορά μία μεγάλη μερίδα του κοινού που την αναζητά τα τελευταία χρόνια. 

Την ίδια στιγμή, ο καταξιωμένος σεφ μας Γιώργος Στυλιανουδάκης έβαλε ένα στοίχημα. Να εντυπωσιάσει το κοινό με τις Lactose-free συνταγές που θα ετοίμαζε με το Cream Cheese της Hellmann’s που έχει πλούσια γεύση και καθόλου λακτόζη. Και τα κατάφερε!

Το Σάββατο 10 και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες από τον χώρο της καφεστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου κατέκλυσαν το περίπτερό μας, δοκίμασαν τις υπέροχες Lactose-free προτάσεις  που δημιούργησε ο σεφ και γέμισαν ιδέες για πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τους.

Γιατί, όταν η εποχή λέει «Όχι» στη λακτόζη, εμείς λέμε «ναι» σε ευφάνταστες συνταγές για πρωινά που φτιάχνουν τη μέρα, snacks που ξελογιάζουν και υγιεινά shakes, που το όνομά τους και μόνο μπορεί να προλογίσει την απίστευτη γεύση τους. Εντυπωσιάστε και το δικό σας κοινό, με μια «Μπανάνα Rainbow», ένα «Creamy tropical», ένα «Skinny Peppermint Patty Shake», μια «Αλμυρή Τάρτα με ρίζες από Ευρυτανία» ή ένα «The Sweet Side of Cream Cheese». 

HORECA 2017-Unilever Food Solutions

3.02