Menu

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μάγειρες, Chef και οποιονδήποτε ασχολείται επαγγελματικά με τα ψάρια και θέλει να εκπαιδευτεί στις νέες τάσεις της αγοράς.

Ένα διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης από τη σειρά Online Executive Seminar, που πραγματοποιήθηκε από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 8 & 9 Μαρτίου 2021, με θέμα

SEACUTERIE | Θαλασσινά Αλλαντικά | Παράδοση & Καινοτομία, με εισηγητή τον R&D Chef Γρηγόρη Χέλμη.

 

Πληροφορίες

Μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο, τη διοργάνωση και τον R&D Chef Γρηγόρη Χέλμη.
Chef Γρηγόρης Χέλμης