Maille
Η La Maison Maille ιδρύθηκε το 1747 από τον Antoine-Claude Maille, έναν πρωτοπόρο οραματιστή που αναζητούσε την τελειότητα στις γεύσεις. Αφού κατέκτησε το παλάτι του βασιλιά Λουδοβίκου XV της Γαλλίας, σήμερα- τρεις αιώνες μετά- συνεχίζει να αποτελεί συνώνυμο της αυθεντικής γαλλικής μουστάρδας και να εμπνέει chefs σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας κάθε πιάτο σε κορυφαία εμπειρία απόλαυσης. Γνωρίστε το προιόν, ανακαλύψτε τις συνταγές και μάθετε περισσότερα!
-
ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Maille Dijon Originale Μουστάρδα 1 kg
Περισσότερα -
Κοτόπουλο με Μανιτάρια και Dijon Μουστάρδα
Ένα πιάτο με κοτόπουλο και μανιτάρια σε βελούδινη, κρεμώδη σάλτσα που συνδυάζεται ιδανικά με την αψάδα της Dijon.
-
Αρνί Ρολό γεμιστό με Βότανα
Ιδιαίτερος, γευστικός συνδυασμός που σίγουρα θα βάλει σε πειρασμό όλους όσους ξέρουν να εκτιμούν εκλεκτές γεύσεις!
-
Πασχαλινό Αρνάκι Κλέφτικο
Εντυπωσιακό σε γεύση και εμφάνιση, ένα πιάτο που θα κλέψει την παράσταση στο μενού σας!
-
Φιλέτο Μοσχάρι με Καβούρι και σάλτσα Bearnaise
Ντελικάτο πιάτο με απίστευτο συνδυασμό μοσχαρίσιου φιλέτου και καβουριού, σε σάλτσα Μπεαρνέζ. Μην το σκέφτεστε, δοκιμάστε το!