CHEF'S TIPS
Χρήσιμες συμβουλές για εκπληκτικές δημιουργίες.
-
Γνωρίστε τους Chefs της Unilever Food Solutions
Η ομάδα των Chefs μας είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας συμβουλεύσουν, να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετ...
-
Προστατεύουμε τους πελάτες & τη δουλειά μας!
Ακολουθώντας κάθε οδηγία υγιεινής και παρέχοντας τη σωστή ενημέρωση συνεχίζουμε να “σερβίρουμε” τις γεύσεις που αγαπάμε.
-
Σπιτόγατοι Millennials
μεταβάλουν την αγορά της εστίασης
-
Από τον Da Vinci στον Güngörmüs
Τέχνη & μαγειρική στη Νεωτερικότητα και σήμερα
-
Το μενού δεν έχει τηλέφωνο...
Περιορισμοί χρήσης κινητού τηλεφώνου στο εστιατόριο
-
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Τα μικρά βήματα και οι μεγάλες αλήθειες ενός χρόνιου προβλήματος
-
Αντωνία Κατή : Food Stylist, Food Photographer ή Chef ;
H Unilever Food Solutions σας παρουσιάζει την Αντωνία Κατή!
-
Κουζίνα, σάλα, κοινωνία
Το συνεχές της εξυπηρέτησης και η α-συνέχεια των προβλημάτων
-
Τι θα φάνε τα παιδιά;
Τα πιτσιρίκια ποτέ δεν είναι το πρόβλημα
-
Κυνηγώντας «αρώματα» στα ελληνικά όρη
Εδώδιμα, μυρωδικά και πολύτιμα!
-
Δημιουργήστε το απόλυτο μπιφτέκι για burger
Θέλετε το δικό σας Burger να ξεχωρίζει; Το κόλπο είναι στο μπιφτέκι και στο ψήσιμό του!
-
Αποξηραμένες τροφές
Η αρχαία οικονομία στη σύγχρονη γαστρονομία
-
Όταν ο σεφ δεν είναι πια «ο Θεός».
Ο σεφ γίνεται Πρύτανης και η κουζίνα, Πανεπιστήμιο…
-
Η προετοιμασία της παραγγελίας είναι το κλειδί της επιτυχίας!
Πώς προετοιμάζουμε τέλεια μια παραγγελία;
-
Πώς στήνουμε ένα πιάτο;
Παρουσιάστε σωστά το φαγητό σας και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!
-
Σερβιτόροι Ρομπότ και Kοινωνική Kινητικότητα
Άραγε πρέπει να φοβόμαστε τα ρομπότ;
-
Κανόνας 1
Matrix για την αξιολόγηση των πιάτων
-
Κανόνας 2
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
-
Κανόνας 3
Ποτέ ξανά τεράστια μενού: περιορίστε την επιλογή!
-
Κανόνες 4 & 5
Οι τιμές του μενού δεν πρέπει να τρομάζουν τους πελάτες
-
Κανόνες 6 & 7
Η αρχή της συνέπειας: κάθε εστιατόριο έχει το μενού του
-
Τα leftovers των Χριστουγέννων
Όχι πια leftovers, μόνο συνταγές!
-
Βασιλόπιτα. Γλύκισμα συμβολικό!
Κάτι περισσότερο από μια πίτα (ή κουλούρα…) της Πρωτοχρονιάς
-
Η αποθήκευση είναι η μισή αρχοντιά της κουζίνας!
Πώς μπορούμε να μειώσουμε τα απορρίμματα τροφίμων με τη σωστή αποθήκευση;
-
Κάθετι στη θέση του ή αλλιώς «Mise en Place»
Γίνεται να μειώσουμε και τον χρόνο του “Mise en place” και την ποσότητα των τροφών που πετάμε;
-
Γίνετε δημιουργικοί και αποφύγετε την σπατάλη!
Ανακαλύψτε ιδέες για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων
-
Ποιος θέλει να πετάει τις τροφές;
Ας «σπαταλήσουμε» λίγο χρόνο για να μιλήσουμε για τη σπατάλη τροφών που δημιουργούνται κατά την παραγωγή.
-
Αντιμετωπίστε έξυπνα τη σπατάλη των τροφίμων!
Κατεβάστε τον οδηγό και μάθετε τα πάντα για τη σωστή διαχείριση των τροφίμων
-
Όταν ο βιολόγος Paul Ralph Ehrlich συνάντησε τον χημικό Herve This.
Όταν ο υπερπληθυσμός της γης συναντά τον διαφωτισμό της γεύσης.
-
Μπεαρνέζ, Μιλανέζ & γλασάρισμα κρέατος.
Ένα κείμενο γεμάτο σάλτσες (και λίγο γλασάρισμα)...
-
Social media το πιο δυνατό και οικονομικό εργαλείο marketing
Με τον σωστό χειρισμό, τα social media μπορούν να γίνουν το πιο δυνατό και οικονομικό εργαλείο marketing της επιχείρησής σου!
-
Instagram το ιερό!
Ποιο είναι το σωστό φίλτρο για την επιχείρησή σου;
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις