Menu

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, Executive Chef

"Ονομάζομαι Αναστάσιος Αλεξίου και είμαι ο Executive Chef της UFS τα τελευταία 18 χρόνια και με πολυετή εμπειρία στις κουζίνες. Είμαι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου, και μετά από πορεία σε ξενοδοχεία των Αθηνών, συνέχισα τις σπουδές μου στην Γαλλία, στις σχολές Fernandi και Alain Ducasse. Η ελληνική φύση είναι η έμπνευση μου, και τα μυρωδικά και το ελαιόλαδο ο έρωτας μου."

Ο Chef προτείνει: Μπακαλιάρο Κονφί με Πράσα, Πατάτες, Πουρέ Γλυκοπατάτας & Σάλτσα Γαρίδας με Μυρωδικά της Γης

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΝΤΗ, Chef Advisor

“Ονομάζομαι Κατερίνα Μεντή και είμαι Chef Advisor στη UFS τα τελευταία 2μιση χρόνια.

Μου αρέσει η μεσογειακή κουζίνα, όμως τα τελευταία χρόνια έχω έντονο ενδιαφέρον για τις plant-based συνταγές! Επιπλέον, το brunch με εμπνέει και δοκιμάζω συνεχώς καινούρια πιάτα. Επίσης αγαπώ το street food!"

Η Chef προτείνει: Ψητό Γεμιστό Κουνουπίδι

ΝΙΚΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ, Chef Advisor

“Ονομάζομαι Νίκος Αλμπάνης και είμαι Chef Advisor στη UFS Greece. Βρίσκομαι στο χώρο της εστίασης ενεργά τα τελευταία 19 χρόνια. Αγαπώ τη μαγειρική κι έχω πάθος με την κουζίνα. Μου αρέσει πολύ η οργανωτικότητα και η συνέπεια. Θέλω να είμαι δημιουργικός και να παρουσιάζω πάντα κάτι νέο και ξεχωριστό γι' αυτό ενημερώνομαι συνεχώς για τις νέες τάσεις στον χώρο. Έχω πολυετή εμπειρία ως Executive Chef κι έχω κερδίσει σημαντικά βραβεία, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.”

Ο Chef προτείνει : Σιγομαγειρεμένο Μοσχάρι με Πουρέ από Δέρμα Μελιτζάνας

ΦΑΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, Chef Advisor

"Ονομάζομαι Ζαχαριουδάκης Φάνης και είμαι Chef Advisor της UFS. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Εργάζομαι επαγγελματικά ως μάγειρας από το 2017 και είμαι λάτρης των ιταλικών προϊόντων και του street food.

Μου αρέσει να πειραματίζομαι με συνταγές χρησιμοποιώντας τα εποχιακά Κρητικά προϊόντα για ένα διαφορετικό και γευστικό αποτέλεσμα (π.χ. σταμναγκάθι, μυζήθρα, στακοβούτυρο, αρνί)."

Ο Chef προτείνει: Burger Αρνιού