Menu

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, Executive Chef

"Ονομάζομαι Αναστάσιος Αλεξίου και είμαι ο Executive Chef της UFS τα τελευταία 18 χρόνια και με πολυετή εμπειρία στις κουζίνες. Είμαι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου, και μετά από πορεία σε ξενοδοχεία των Αθηνών, συνέχισα τις σπουδές μου στην Γαλλία, στις σχολές Fernandi και Alain Ducasse. Η ελληνική φύση είναι η έμπνευση μου, και τα μυρωδικά και το ελαιόλαδο ο έρωτας μου."

Ο Chef προτείνει: Μπακαλιάρο Κονφί με Πράσα, Πατάτες, Πουρέ Γλυκοπατάτας & Σάλτσα Γαρίδας με Μυρωδικά της Γης

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΝΤΗ, Chef Advisor

“Ονομάζομαι Κατερίνα Μεντή και είμαι Chef Advisor στη UFS τα τελευταία 2μιση χρόνια.

Μου αρέσει η μεσογειακή κουζίνα, όμως τα τελευταία χρόνια έχω έντονο ενδιαφέρον για τις plant-based συνταγές! Επιπλέον, το brunch με εμπνέει και δοκιμάζω συνεχώς καινούρια πιάτα. Επίσης αγαπώ το street food!"

Η Chef προτείνει: Ψητό Γεμιστό Κουνουπίδι

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Chef Advisor

“Ονομάζομαι Γιώργος Αγγελόπουλος και είμαι Chef Advisor της  UFS. Είμαι απόφοιτος της σχολής Le Μonde και η εμπειρία μου βασίζεται σε γαστρονομικά εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε Γαλλία & Αγγλία.

Έχω πάθος με την ελληνική δημιουργική κουζίνα με fusion επιρροές και δημιουργώ συνταγές που έχουν βάση την εποχικότητα. Κάποια από τα αγαπημένα μου υλικά είναι το χταπόδι και η αρμπαρόριζα”.

Ο Chef προτείνει: Χταπόδι με υγρές σφαίρες από ελιές & gel κόκκινου κρασιού

Ψητό Γεμιστό Κουνουπίδι

Η πρόταση της Chef. Δείτε τη συνταγή:

 Ψητό Γεμιστό Κουνουπίδι

 

Burger Αρνιού

Η πρόταση του Chef. Δείτε τη συνταγή: Burger Αρνιού

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού