+

Για το Dressing

Για τη Σαλάτα

  • Πράσινα σπαράγγια 10 γρ
  • Πράσινα φασολάκια 10 γρ

Για το Burger

  • Αρνίσιος κιμάς 125 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Βαλεριάνα 5 γρ
  • Τυρί brie de meaux 25 γρ
  • Φρέσκος αρακάς 10 γρ
  1. Για το Dressing

    Για dressing χρησιμοποιούμε το Hellmann’s Cream Cheece Sandwich Delight.
  2. Για τη Σαλάτα

    Μπλανσάρουμε όλα ταλαχανικά (φρέσκο αρακά, πράσινα σπαράγγια και πράσινα φασολάκια), κρυώνουμε και στη συνέχεια, τα σοτάρουμε για λίγο με ελαιόλαδο.
  3. Για το Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε τον κιμά καλά και τον διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τηγανίζουμε ή ψήνουμε το μπιφτέκι και από τις δύο πλευρές σε υψηλή φωτιά.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Τοποθετούμε στην κάτω μεριά του ψωμιού το Hellmann’s Cream Cheese Sandwich Delight και τη σαλάτα από πράσινα λαχανικά. Τοποθετούμε το αρνίσιο μπιφτέκι πάνω στα πράσινα λαχανικά. Γαρνίρουμε με τυρί brie de meaux και βαλεριάνα.
+