Burger Αρνιού
Ένα αφράτο και χορταστικό burger με αρνί και αρωματικό τυρί brie de meaux!

Συστατικά
Burger Αρνιού
−
+
€0.0
Για το Dressing
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
25.0 γρ
0%

Για τη Σαλάτα
Πράσινα σπαράγγια
/γρ
10.0 γρ
0%
Πράσινα φασολάκια
/γρ
10.0 γρ
0%
Για το Burger
Αρνίσιος κιμάς
/γρ
125.0 γρ
0%
Για την Παρουσίαση
Ψωμάκι brioche
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Βαλεριάνα
/γρ
5.0 γρ
0%
Τυρί brie de meaux
/γρ
25.0 γρ
0%
Φρέσκος αρακάς
/γρ
10.0 γρ
0%
/
Για το Dressing
Για τη Σαλάτα
-
Πράσινα σπαράγγια 10.0 γρ
-
Πράσινα φασολάκια 10.0 γρ
Για το Burger
-
Αρνίσιος κιμάς 125.0 γρ
Για την Παρουσίαση
-
Ψωμάκι brioche 1.0 τεμ.
-
Βαλεριάνα 5.0 γρ
-
Τυρί brie de meaux 25.0 γρ
-
Φρέσκος αρακάς 10.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Για dressing χρησιμοποιούμε Hellmann’s Real. -
Για τη Σαλάτα
Μπλανσάρουμε όλα τα λαχανικά (φρέσκο αρακά, πράσινα σπαράγγια και πράσινα φασολάκια), κρυώνουμε και στη συνέχεια, τα σοτάρουμε για λίγο με ελαιόλαδο. -
Για το Burger
Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε τον κιμά καλά και τον διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τηγανίζουμε ή ψήνουμε το μπιφτέκι και από τις δύο πλευρές σε υψηλή φωτιά. -
Για την Παρουσίαση
Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Τοποθετούμε στην κάτω μεριά του ψωμιού τη Hellmann’s Real και τη σαλάτα από πράσινα λαχανικά. Τοποθετούμε το αρνίσιο μπιφτέκι πάνω στα πράσινα λαχανικά. Γαρνίρουμε με τυρί brie de meaux και βαλεριάνα.