+

Dressing

Σαλάτα από πράσινα λαχανικά

  • Πράσινα σπαράγγια 10 γρ
  • Πράσινα φασολάκια 10 γρ

Burger

  • Αρνίσιος κιμάς 125 γρ

Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Βαλεριάνα 5 γρ
  • Τυρί brie de meaux 25 γρ
  • Φρέσκος αρακάς 10 γρ
  1. Dressing

    Για dressing χρησιμοποιούμε το Hellmann’s Cream Cheece Sandwich Delight.
  2. Σαλάτα από πράσινα λαχανικά

    Μπλανσάρουμε όλα τα πράσινα λαχανικά, κρυώνουμε και στη συνέχεια τα σοτάρουμε για λίγο με ελαιόλαδο.
  3. Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε τον κιμά καλά και τον διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τηγανίζουμε ή ψήνουμε το μπιφτέκι και από τις δύο πλευρές σε υψηλή φωτιά.
  4. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Τοποθετούμε στην κάτω μεριά του ψωμιού το Hellmann’s Cream Cheese Sandwich Delight και τη σαλάτα από πράσινα λαχανικά (φρέσκο αρακά, πράσινα σπαράγγια και πράσινα φασολάκια). Τοποθετούμε το αρνίσιο μπιφτέκι πάνω στα πράσινα λαχανικά. Γαρνίρουμε με τυρί brie de meaux και τη βαλεριάνα.
+