Δημιουργική Αρτοποιία Θεσσαλονίκη | Unilever Food Solutions
Menu

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε αρτοποιούς, αρτο-ζαχαροπλάστες και Chef.

 

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης hands on practice, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη στις 30 & 31 Μαρτίου 2020, για 16 επαγγελματίες και θέμα 

«Δημιουργική Αρτοποιία. Η επόμενη ημέρα στα προζυμένια ψωμιά», με εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.

 

Μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο, τη διοργάνωση και τον Chef Χάρη Παπαλίτσα