Υπάρχει ένα event που μπορεί να κάνει ακόμα και τους καλούς bartender να γίνουν καλύτεροι. Είναι το σεμινάριο μοριακής κουζίνας «LIQUID GASTRONOMY - Από την Θεωρία στην Πράξη», με τον R&D Chef του “Baba Au Rum” και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο και guest bartender τον Παναγιώτη Αγγέλου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από το SETE Training και την Gastronomy Essentials στα γραφεία της Unilever (Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 – Κηφισιά), στις 20 & 21 Μαρτίου και θα «συστήσει» στους ενδιαφερόμενους όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα bar και για τις οποίες μιλάει όλος ο κόσμος. Από την τυποποίηση συνταγών, τις φυσικοχημικές μετρήσεις, την παραγωγή πουρέδων, σιροπιών και χυμών, το μαγείρεμα υπό κενό, τις εκχυλίσεις, τη δημιουργία bitters, τις πίκλες φρούτων, τη βασική λειτουργία Rotovap, αλλά και προτάσεις Pairing και το πώς να ρυθμίζουμε τη γεύση.

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα φύγουν γεμάτοι γνώσεις και όρεξη, αλλά επιπλέον και με πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο,  για να μην ξεχάσουν τίποτα. 

Αν λοιπόν εργάζεσαι ως bartender και θες να απογειώσεις το bar ή το ξενοδοχείο σου, κλείσε θέση τώρα στο:

Γιατί καλός bartender και γεννιέσαι, και γίνεσαι!