Menu

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μάγειρες.

 

Ένα ακόμα καινοτόμο προγράμματα εκπαίδευσης, με εισηγητή τον Τεχνολόγο Τροφίμων και Chef Δημήτρη Κονταράτο, του Ερευνητικού Εργαστηρίου GIAFKA, στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2019.

 

Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τη θεωρία, πίσω από και τις τεχνικές για την επίτευξη της ζύμωσης, προσφέροντας απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για μία ασφαλή και ελέγξιμη παραγωγή.

 

Τεχνολόγος Τροφίμων και Chef Δημήτρης Κονταράτος

Τεχνολόγος Τροφίμων & Chef Δημήτρης Κονταράτος