Menu

 

 

Ένα μοναδικό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα "Buffet Dessert Concepts" και εισηγητή τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στο Ηράκλειο Κρήτης στις 27 & 28 Νοεμβρίου.

 

Η εκπαίδευση θα έχει ως αντικείμνο, τη δημιουργία concept σε ένα Buffet Γλυκών, όπου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Resort ξενοδοχεία καθώς και σε Catering για διάφορου τύπου εκδηλώσεις όπως βαφτίσεις, γάμους, ιδιαίτερες περιστάσεις (εταιρικές εκδηλώσεις - παρουσιάσεις, επετείους, παιδικές εκδηλώσεις κτλ.)