Menu
ΠΟΝΤΟΙ

 

Gluten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Εισαγωγή και πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη.

Τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας; Πρόληψη, ενημέρωση, αντιμετώπιση.

Συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Ανάλυση Θεματολογίας 

  • Τι είναι η γλουτένη;
  • Μαθαίνω να ζω χωρίς τη γλουτένη.
  • Gluten free - Vegan - Keto - Raw, Μόδα ή Πάθηση;
  • Απαγορευτικές τροφές.
  • Πρώτες Ύλες - Παγίδες
  • Διατροφή χωρίς γλουτένη
  • Εργαστηριακός χώρος και επιμολύνσεις.
  • Ελληνική Νομοθεσία vs Κοιλιοκάκης.
  • Διαμόρφωση μενού με βάση τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.
  • Συμπτωματικοί και Ασυμπτωματικοί Καταναλωτές Κοιλιοκάκης: Πώς τους διαχειριζόμαστε
  • Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη: Υπάρχει μέλλον;
  • Εισαγωγή σε αρτοσκευάσματα και βουτήματα χωρίς γλουτένη.
  • Εισαγωγή σε επιδόρπια μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάρκεια: 2 ημέρες/10 ώρες

Τόπος υλοποίησης: online

Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.

Μάθετε περισσότερα για το webinar

Gluten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές - Webinar

τη διοργάνωση και τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.