Menu

 

Gluten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Εισαγωγή και πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη.

Τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας; Πρόληψη, ενημέρωση, αντιμετώπιση.

Συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Ανάλυση Θεματολογίας 

  • Τι είναι η γλουτένη;
  • Μαθαίνω να ζω χωρίς τη γλουτένη.
  • Gluten free - Vegan - Keto - Raw, Μόδα ή Πάθηση;
  • Απαγορευτικές τροφές.
  • Πρώτες Ύλες - Παγίδες
  • Διατροφή χωρίς γλουτένη
  • Εργαστηριακός χώρος και επιμολύνσεις.
  • Ελληνική Νομοθεσία vs Κοιλιοκάκης.
  • Διαμόρφωση μενού με βάση τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.
  • Συμπτωματικοί και Ασυμπτωματικοί Καταναλωτές Κοιλιοκάκης: Πώς τους διαχειριζόμαστε
  • Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη: Υπάρχει μέλλον;
  • Εισαγωγή σε αρτοσκευάσματα και βουτήματα χωρίς γλουτένη.
  • Εισαγωγή σε επιδόρπια μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάρκεια: 2 ημέρες/10 ώρες

Τόπος υλοποίησης: online

Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.

Μάθετε περισσότερα για το webinar

Gluten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Gluten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές - Webinar

τη διοργάνωση και τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.