Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Πώς φροντίζουμε το αλεύρι για να μην έχουμε γλουτένη
Μπορεί το αλεύρι να σαμποτάρει την προσπάθειά μας για φαγητά χωρίς γλουτένη; Κι όμως μπορεί! Το αθώο αλεύρι μπορεί να αποτελέσει το Νο 1 κίνδυνο για την ασφαλή προετοιμασία των τροφίμων χωρίς γλουτένη, αφού μπορεί να παραμείνει στον αέρα για αρκετές ώρες και να μεταφερθεί σε μακρινές αποστάσεις.
Παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε τρόφιμα χωρίς γλουτένη. Πώς; Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Εκτός από το κλασικό αλεύρι, τι;
Βέβαια, το κλασικό αλεύρι σίτου διαφέρει από τα άλλα αλεύρια, τόσο στα χαρακτηριστικά του όσο και στον τρόπο που χρησιμοποιείται. Δείτε τις παρακάτω συμβουλές για τη σωστή χρήση των εναλλακτικών αλεύρων χωρίς γλουτένη
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.