Menu

 

COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Α' μάγειρες και Chef.
  • Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς μπορούμε να παρασκευάσουμε και να διαχειριστούμε τις πρώτες ύλες που βρίσκονται στα κουβέρ και τα μπριός.

Η τυποποίηση και η εκτέλεση της συνταγής θα ωφελήσει στην σταθερότητα προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών, νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας και παρακολουθώντας την, συνεχώς.

Ανάλυση Θεματολογίας 

  • Τι είναι κουβέρ
  • Τι είναι μπριός.
  • Πώς επηρεάζει το βούτυρο, μία ζύμη;.
  • Πώς δίνουμε γεύση σε μία ζύμη;.
  • Χρήσεις νέων τεχνικών..
  • Πότε προσθέτουμε υλικά που δίνουν γεύση σε μία ζύμη.
  • Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε μεγάλες ποσότητες;
  • Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία μία ζύμη;
  • Νέες τεχνικές και παρουσίασή τους.
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Τόπος υλοποίησης: online

Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00

Μάθετε περισσότερα για το webinar

COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια 

Couvert & Brioche - Webinar

τη διοργάνωση και τον εισηγητή Χημικό Τροφίμων και Διατροφολόγο Δημήτρη Φραγκογιάννη, Σύμβουλο Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην εταιρεία Μύλοι Λούλη - Kenfood.