Menu

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης και σε Α' & Β' Μάγειρες, Sous Chef, Chef.

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, που πραγματοποιήθηκε από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 1 Απριλίου και 2 Απριλίου 2021, με θέμα

Δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας σε ψάρια & θαλασσινά, εισηγητή τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη.

 

Πληροφορίες

Μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο, τη διοργάνωση και τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη.
Chef Γιάννης Μπαξεβάνης